返回列表 回復 發帖

[出賣] 我都來出賣。。。

我覺得佢好靚。。。。喜歡佢[可惜冇膽講T.T]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  V0 c4 n2 c  J* G' m

2 |- C3 w: I3 [5 r[ 本帖最後由 ~keer~ 於 2007-10-6 12:37 PM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝分享...
2 Z2 A/ g: m& R0 M5 Q公仔箱論壇慢慢黎啦
我会鼓励你去同据表白,苏州过后无艇塔。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
我都想加油。。。可惜
( [- f8 [# M) I9 @佢已經有男朋友T.T
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-25 11:53 AM 發表 ' {! t( h- u4 [( w% y9 [
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!
7 h. Q. g3 _8 x6 m# N公仔箱論壇雖然我好想同佢一起. |; l) B8 T* s! o: t
但係都唔想佢同男友分手www3.tvboxnow.com" y2 x) w# |/ d# S
唔想佢唔開心
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 12:04 PM 發表 www3.tvboxnow.com. E4 I: _  ^) S

1 N  D9 K. L1 j+ E: Itvb now,tvbnow,bttvb雖然我好想同佢一起
# V& z* n  `' P3 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係都唔想佢同男友分手
/ @) g7 Y, Z. |' t公仔箱論壇唔想佢唔開心
) Z, {. C% R( l6 f公仔箱論壇睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..
7 G. z& a! w9 ]8 L. [2 R, G) mtvb now,tvbnow,bttvb男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
加油呀~sup u

回復 #7 ed_teck 的帖子

sometime be fren is more easy than be b/gf tvb now,tvbnow,bttvb2 O8 C" V# h# L4 X
if u really don love he....better tell lah...if no suffer..公仔箱論壇7 ^- A: X! H  n* X% s
if u love.....than anything happen oso don betray this feeling
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 01:41 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 R8 q; e3 A/ N& ?2 x( G" m

2 G  L4 ?4 w6 A/ F睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..
9 g% x4 _* |! _' c& S$ |5 V男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ v" I! p( ?% [/ s, n2 x
公仔箱論壇6 D; x- b. x# X' K# u
同意~同一想法~~~ 好朋友决对赚啊!!!!! 我支持做朋友!!! 分分钟擦出爱火花~ 冇人知。1 x: W/ @/ t  Y3 E; Q
加油啦,弟弟。。。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。
$ p4 |7 W. R3 v6 x# @% X* c公仔箱論壇我應該同佢講嗎﹖﹖
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 07:13 PM 發表
1 q( L2 f$ T# z公仔箱論壇佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。" f) q! L: M6 l$ b' P4 m
我應該同佢講嗎﹖﹖
) ?. o) y% {) C) a, t! a公仔箱論壇千萬唔好.. 肯定失敗... 乘虛而入尼家野已經唔work.. 分分鍾得不嘗失..
# @" T3 @* f+ y我建議你做好一個好朋友的本份, 陪佢渡過最失意的時間..
靓????公仔箱論壇: V* t) a! R+ W8 D" P  [
麻麻地喔..........
5 [# C7 {3 t/ W8 x  YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 a  `/ \& W4 w公仔箱論壇* W. {. v! D7 N- i' j

( F' C9 |" T9 F' v; k1 ?" i9 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion05: www3.tvboxnow.com. o' ^4 g" k3 ]0 x7 T6 x
(本人立场,只供参考)
i thought she had a boyfriend already
She looks like she just woke up.... N: [; t5 r- t& |6 u: f! L0 S6 F
she is ok la