返回列表 回復 發帖
一整帮你们搞~~
我屋企只有一部电脑嘎,昨晚我有游戏就来打爆~~
冇啊。。佢自己話上房打遊戲機,我懶打少兩個字啫
真爱难求 發表於 2011-10-22 12:19 AM
度系晴晴明白事理 我上房甘系打psp game啦,就来打爆机啦
电脑吾摆在自己房边方便架
lhy92725 發表於 2011-10-22 10:52 AM
因为得一部电脑,我细楼都要用嘎,加上都某wifi,电话线系客厅度,个房放左张床,衣柜,书架,电视都某位啦
玩開咩game 啊
真爱难求 發表於 2011-10-22 10:54 AM
radiant mythology
今时今日几个人用一部电脑点得架
lhy92725 發表於 2011-10-22 11:30 AM
他现在系新加坡training,好彩,我舅父之前送左一部手提电脑给我,之后就我们就share用,要上网就一定要用客厅个部
我唔按wifi,系因为惊我细佬系房度一直开冷气,个个月电费好像股票甘一直升
自从他去左新加坡,电费又好像股票甘跌 省左好多
鬼叫我屋企穷
你细佬去佐新加波做野吾返大马啦
lhy92725 發表於 2011-10-22 11:53 AM
我父母叫他系新加坡做,返唔返就唔知啦
周生睡觉啦?
钓下钓下,钓到鱼毛仔
睡醒啦有某人
鱼骨有某?
甘拿你条鱼骨咯
系估云爷同辉哥设定嘅金楼数,吾一定要在果日到嘅
lhy92725 發表於 2011-10-22 06:36 PM
看来你唔会啦~~其实是这样的
限定时间里面某人踩中/估中,个楼数都会更改嘎
不过,我想下想下,时间到作,没有人踩中,我都会给 100,000元啦~~等下大家厌左这个游戏
My suggestion is set the time faster... not too long... otherwise people will get bore
ADTVB 發表於 2011-10-22 07:16 PM
我甘做都要自己d原因嘎~~你们估d奖金真係白白送嘎~~这个游戏简直就系买六合彩啦~~
请再看看新规则,唔明可以问
吾好搞我条鱼骨,旁身架
lhy92725 發表於 2011-10-22 06:19 PM
放心我唔会搞你条鱼骨gei
搞咩?