返回列表 回復 發帖
乜呢個壇興派糖?
雪貓咪 發表於 2012-2-3 10:10 PM
要升级就要好多糖
CCK 大佬。。。。
SweetLemon 發表於 2012-2-3 10:14 PM
柠提督做咩拜我,受唔起喔
呢樣我知既,但我唔知你地有呢個派分比人呢樣野,可能我少上嚟
雪貓咪 發表於 2012-2-3 10:15 PM
D分多到唔知点用,益街坊好过益系统
我无钱喔,我D钱借晒比人啦,仲着埋草添
lhy92725 發表於 2012-2-3 11:04 PM
边个?? 等我帮你追
是日立春,交节时6点23分

去深海龙宫揾海龙王个女先
立春要去深海龙宫揾海龙王个女?
chowold2 發表於 2012-2-4 01:40 PM
立春要去深海龙宫揾海龙王个女?
goldmonk 發表於 2012-2-4 01:54 PM
水龙年宜潜水
大佬健边使去龙宫揾龙女啊
lhy92725 發表於 2012-2-6 12:00 PM
我唔要未够秤(有个小字)果D
健嫂有个大字
lhy92725 發表於 2012-2-6 01:33 PM
大字好。。。大字好
yuen siew or 15th day of chinese new year is refer to as chap go mei in My (especially Penang) n Sg. Chap Go Mei is actually in the Hokkien or Tw dialect. In My n Sg the singles celebrates w throwing  ...
kimmi8k 發表於 2012-2-6 01:53 PM
ch & tw also doing so to get a perfect match
边度大啊
lhy92725 發表於 2012-2-6 03:20 PM
辈份大

准备柑同笔
健嫂辈份肯定大啦,几时介绍我地识啊
lhy92725 發表於 2012-2-6 05:43 PM
未出现
猫在聊,人在看
大佬健今日是假期啊?甘得闲返黎探猫
lhy92725 發表於 2012-2-7 05:10 PM
兴都教大宝森节假期
其实是D咩黎架,好多活动架
lhy92725 發表於 2012-2-7 05:15 PM
宗教活动,主要得到宽恕及答谢神恩,我呢边D兴都教徒兴到一个叫黑风洞既天然石洞,爬272级楼梯上去拜神,不过近年来已经不局限于兴都教徒,有华人、外国人都以同样方式祈求平安顺利

活动图:http://blog.sina.com.cn/s/blog_508f9b360100gjt6.html

http://www.mafengwo.cn/i/812530.html