返回列表 回復 發帖
woofy ~~~felix will open new company name "BANANA COMPANY "

I will open company name 'BUFFALO WING"
迪士尼樂園歡迎你

回復 #948 woofy 的帖子

yes !!! dinner is ready ....I may leave at any time lur !!:onion05:
迪士尼樂園歡迎你
woofy ~~~ I put it on top !!!!
迪士尼樂園歡迎你
係上頭指示

貴族天堂  今次係好豪既 ﹗﹗

迪士尼樂園歡迎你
dinner time............
brb.............................
迪士尼樂園歡迎你
you're not angel anymore !!!!!!!:onion14:
迪士尼樂園歡迎你
haha !! eat Buffalo Wing first la !!
迪士尼樂園歡迎你
Buffalo = 我係一隻 蠻牛

guess who la ??? !!!
迪士尼樂園歡迎你
woofy don't u like buffalo wing ???

I'm not,  we have a place here got very nice wings !!
duno NYC has it or not......... Cleat's Pub !
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lil_yuky 於 2007-12-6 11:53 AM 發表

呢D咩建議黎架~ 人地有左女朋友架拉~ 更何況我唔食囬頭草~~
妳點知道TEK嘅存在啊?
Tek 仲問我地要MSN 添 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
woofy 隻 doggie 吾見左 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
hello woofy !!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 woofy 於 2007-12-7 06:57 AM 發表
嘩!!!!!!!!!!!!!!!!!!
56 利物浦俱樂部 搞乜鬼由4個幾 跌到依家 1.25 ??????????????

死囉!!!!!!!!!
間公司死左囉!!!!!!
冇眼睇!!!!   
琴晚話左比拒聽。。。拒吾信 g ma !!
迪士尼樂園歡迎你
I bought 240000  haha !!

買黎葆措。。。因為我多錢 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
http://www.tvbnow.com/thread-216831-3-2.html

QUOTE:
原帖由 bourget 於 2007-12-6 01:27 PM 發表
隻股可能有問題 ﹗﹗﹗﹗
全部買入到係 。。。。。>買入利物浦俱樂部 5000 股,現價沒有波動

放心买吧~~全部在我的掌握之中~~~

今天下午,我会给利物浦的股高涨的~~~尽情留意吧~~
谢谢你

[ 本帖最後由 canz85 於 2007-12-6 01:30 PM 編輯 ] 本帖最後由 canz85 於 2007-12-6 01:30 PM 編輯 ]

迪士尼樂園歡迎你