返回列表 回復 發帖

CC517 發表於 2018-5-27 10:32 AM
晚上好 ! 我知到香港好熱, 你而家住係邊度呀...? 咁 ?
住貓竇
CC517 發表於 2018-5-27 11:21 AM
你個貓竇係非州....
歡迎你得閒來坐,呢度仲有喇叭師父,大廚,同底衫婆婆,佢地都成日來吹水架。
CC517 發表於 2018-5-27 11:24 AM
我見到佢地係度出 入 好耐, 我驚佢地唔識我會唔采我, 所以我唔敢同佢地 say hi....
現在廣州分分鐘熱過非洲
lhy92725 發表於 2018-5-27 06:40 PM
我睇報紙, 而家你度熱得好勁 ! 我度比較好采, 16-22度.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我可唔可以搬过你果边住啊
lhy92725 發表於 2018-5-28 01:43 PM
歡迎 ! 歡迎 ! 晚上訓覺仲需要蓋棉被呀 ! 好舒適....上年 6月我返香港, 唔習慣流咁多汗...., 我度冇汗流, 其實唔係咁好, 所以d人普遍肥d㗎 !
各位早晨 !
出去行山运动就有汗出架啦
lhy92725 發表於 2018-5-29 09:40 AM
靚貓貓, 我今日睇新聞, "深圳廣州酷熱天氣  停電多日 " 你度有冇影響呀?
暂时未有影响,现在大城市基本上好少停电嘅,除非出佐事故
lhy92725 發表於 2018-5-30 09:48 AM
咁就好啦 ! 唔係靚貓貓熱到變瘦貓貓...
早晨各位
底衫五粒鈕 發表於 2018-8-17 03:35 AM
晚上好 !  
呢个西瓜皮似乎厚佐D
lhy92725 發表於 2018-8-17 10:32 AM

哈 哈 哈...你好奄尖呀 !
筷子功
CC517 發表於 2018-8-22 11:26 AM
Hello, 向你老人家問好 !
早茶嘅点心其实都系果几样
lhy92725 發表於 2018-9-12 10:34 AM
常常吃会肥 ! 不過好好味!
海馬體萎縮了, 變老人黐呆...
系時候買只不粘鍋
lhy92725 發表於 2018-10-10 09:47 PM
我都想買一個, 我度D西人舖頭賣既鑊好重又唔夠深+貴 ! 中國人舖頭又 "搶錢"...第時去香港玩時, 真係需要背個 "大黑鑊" 番黎 !
香港卖果D都系日本南韩,有D靓D就意大利法国甘嘅哦
lhy92725 發表於 2018-10-11 01:36 PM

估唔使超過一千 HKD ? 我度百 百聲 CAD +12%稅, 好貴呀 !