返回列表 回復 發帖
会唔 会你张相有D乜二维码之类
又或者见到皱佐,唯有盖个章扮检测
lhy92725 發表於 2018-11-21 11:24 AM
係我太爺個代既合家歡, 個時邊有呢d高科技....覺得好好笑囉...懷疑張相有炸蛋...
埋堆呢家野真系行行都咁上下套路
lhy92725 發表於 2018-11-20 09:51 PM
小弟和上司唱反调,注定没运行?
係我太爺個代既合家歡, 個時邊有呢d高科技....覺得好好笑囉...懷疑張相有炸蛋...
manyiu 發表於 2018-11-21 11:53 AM
照片用水洗掉颜色后,里面是假钞
4461 發表於 2018-11-21 01:06 PM
我張相片變左爛紙 ! 一千0一張都被摧毀....了..
4461 發表於 2018-11-21 01:03 PM
四弟, 為左生活, 假面具有需要㗎 !   
时差问题。不好意思
4461 發表於 2018-11-21 11:36 AM
我地係地球不同角度都有緣認識; 大家都有時差的狀況下有機會聊天, 好難得呀 ! 午飯 或 晚飯 有乜問題呢 !
4461 發表於 2018-11-21 01:06 PM
假钞都好D,我惊系假钞嘅模板
條骨都無佐lu
manyiu 發表於 2018-11-21 01:41 PM
系咪有种投诉无门嘅无力感啊
條骨都無佐lu
4461 發表於 2018-11-21 01:03 PM
唔一定嘅,睇下你嘅上司有无风度啦
條骨都無佐lu
manyiu 發表於 2018-11-21 01:41 PM
告它
我地係地球不同角度都有緣認識; 大家都有時差的狀況下有機會聊天, 好難得呀 ! 午飯 或 晚飯 有乜問題呢 !
manyiu 發表於 2018-11-21 01:50 PM
您那边几点了,还没睡吗?
四弟, 為左生活, 假面具有需要㗎 !   
manyiu 發表於 2018-11-21 01:45 PM
老板要小弟加入他的直销团,入会费500蚊。小弟不要
假钞都好D,我惊系假钞嘅模板
lhy92725 發表於 2018-11-21 03:16 PM
纸不能当模板
唔一定嘅,睇下你嘅上司有无风度啦
lhy92725 發表於 2018-11-21 03:19 PM
他很小气
甘佢开始故意整你未啊
條骨都無佐lu