返回列表 回復 發帖
乜加拿大D人甘粗鲁架,闹两句好啦,仲做埋动作
lhy92725 發表於 2018-11-23 10:34 AM
听讲美国D驾车 好思文, 点知道比你闹果位有无带枪噶?
今日加拿大 黑色星期五, 差不多間間舖頭都大減價 ! 我半價買左個 instant pot !

manyiu 發表於 2018-11-23 11:00 AM
之前买佐个半价$ 60.oo 澳币。 呢D 煲好似都一样不过贴佐唔同牌子。
ebay係咁做, 買家收到貨, 識做嗱嗱臨俾嗰 positive feedback 佢, 好快收到錢, 否則需要等一段时间, 倘若买家无投诉和 feedback, 卖家才有钱收 ! =预留一些时间俾买家, 作为买主的保障 ! ...
manyiu 發表於 2018-11-23 10:58 AM
我试过钱货双失。 去邮局查过的确有签收又肯定送错地址,但卖家收佐钱唔帮手追,无计
大马也有搞活动,小弟没败家
4461 發表於 2018-11-23 11:11 AM
每个星期都check 住有乜野减价
大啦叭 發表於 2018-11-23 06:44 PM
帶咗咪大家駁火咯,好似拍戲咁
條骨都無佐lu
之前买佐个半价$ 60.oo 澳币。 呢D 煲好似都一样不过贴佐唔同牌子。
大啦叭 發表於 2018-11-23 06:48 PM
手機現在個樣都大同小異架啦
最緊要D功能啱用就系啦
成300百幾400蚊個煲,真係唔便哦
條骨都無佐lu
大啦叭 發表於 2018-11-23 06:44 PM
美國郁親都開槍, 我度暫時少d呢個問題 !
成日要著防彈衣
外星貓E生
我试过钱货双失。 去邮局查过的确有签收又肯定送错地址,但卖家收佐钱唔帮手追,无计
大啦叭 發表於 2018-11-23 06:54 PM
上網買東西真係有些冒險㗎 ! 所以我通常係買十來元以下貨品 ! 如果係大公司, such as B&H (美國) Vistek(加拿大)我會放心買貴少許 ! 我d鏡頭和腳架係呢兩間網購, 因為佢忽然減價時, 平盡天下 !
成日要著防彈衣
CC517 發表於 2018-11-24 10:16 AM
其實美國很多人有槍....警察又.....有時 "唔覺意" 開槍...!
出佐问题先用“唔觉意”嘅遮
條骨都無佐lu
每个星期都check 住有乜野减价
大啦叭 發表於 2018-11-23 06:57 PM
me too...日日 check ! 幾年之前買左嗰聖誕樹, 左減價, 到聖誕節正日再減, 我囉張收據去match 番個新價=減左兩次 ! (30日之內可以咁做)
出佐问题先用“唔觉意”嘅遮
lhy92725 發表於 2018-11-24 12:05 PM

你明, 我明, 大家明....問你驚唔驚 !
me too...日日 check ! 幾年之前買左嗰聖誕樹, 左減價, 到聖誕節正日再減, 我囉張收據去match 番個新價=減左兩次 ! (30日之內可以咁做)
manyiu 發表於 2018-11-24 12:07 PM
咁都得
外星貓E生
你明, 我明, 大家明....問你驚唔驚 !
manyiu 發表於 2018-11-24 12:08 PM
黑人機會大啲,你好少少
外星貓E生