返回列表 回復 發帖
本屆評審團主席將改由7座金馬得主的台灣資深導演王童出任。金馬執委會指出,王童共獲得過最佳導演、美術及服裝造型獎各兩座,同時也是日前公布的本屆終身成就獎得主;他執導的影片亦曾3獲金馬獎最佳劇情片及1座最佳 ...
goldmonk 發表於 2019-9-19 06:41 PM
有奬D戲都唔睇悶到瞓
外星貓E生
如果有人用雷射光照放人法官眼睛,你估有无事呢? 点解照警察会无事?
大啦叭 發表於 2019-9-19 08:19 PM
因為法官無戴黑超所以無比人射就無事警察無事,因為警察戴左黑超,射左都無事。
外星貓E生
https://cdn.hk01.com/di/media/images/3306766/org/f9e36ce628767480bc881a66ed5276be.jpg/qMyo_6Bj4ZPSf2c-HY1-eVgCwsEMM3cbeNTDlXjUw5U?v=w1600r16_9
goldmonk 發表於 2019-9-19 08:59 PM
「連儂牆」在各區遍地開花,不過言論惹火的立法會議員何君堯號召群眾於周六(21日)到各區清理連儂牆,稱希望有三萬人參與,其中有傳社團號召會員到沙田參與「清潔行動」,並揚言「人若犯我,我必自衛」。
沙田鄉事委員會主席莫錦貴接受《香港01》查詢,稱沒有聽過「沙田清潔行動」,他認為連儂牆騷擾他人,但「清牆」責任在於政府,不應由民間負責清理。莫錦貴呼籲各方都不要「郁手郁腳」,「大家講就好啦,唔好郁手郁腳,做嘢令人討厭都唔好。」

呢個亞叔就精,無錢要做嘢,真搵笨,等清潔工做就得。
外星貓E生
咁你走得快係咪有人通水比你
CC517 發表於 2019-9-19 11:00 PM
89前丿嘅都係抓到最好嘅時機
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
今日E生未睇报纸啊
无尊子漫画嘅
條骨都無佐lu
我成日觉得坐系果部机之前嘅人真系唔会眼不眨地耵住屏幕的
lhy92725 發表於 2019-9-19 04:40 PM
那图不是立刻消失的
咁有趣?
叫你畀證據支持你嘅論點,你畀八掛?
perfectman 發表於 2019-9-20 11:24 AM
你又唔係亞Sir,比左證據你都無用同你講下少又咁鬼認真,好易爆血管架!
外星貓E生
我又唔知哦,理应行李过显影像,之后就无了吧
條骨都無佐lu
今日E生未睇报纸啊
无尊子漫画嘅
lhy92725 發表於 2019-9-20 11:31 AM
來了,來了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• goldmonk

外星貓E生
我又唔知哦,理应行李过显影像,之后就无了吧
lhy92725 發表於 2019-9-20 03:09 PM
無就好啦你現在才可平安大吉
外星貓E生
簽名被屏蔽
見你言之鑿鑿,原來係亂噏廿四,早講吖嘛!
perfectman 發表於 2019-9-20 03:16 PM
哥仔呢度係吹水區
外星貓E生
簽名被屏蔽
讲都算数,何况系听
條骨都無佐lu