返回列表 回復 發帖

錢作怪!* n

,  描述: 1077 帖

我話之你地 灌唔灌水! 扣分自負

每貼都有tvb 幣???????????(我都唔知幾多)

2147483647 利息  x 2147483647

如果過1000貼 x 3 = 30日利息

2012-4-08  11.59pm (hktime) 遊戲結束!

hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。

hide曾說過:
细细B有出现啵
lhy92725 發表於 2012-4-9 10:24
唔知邊鬼個用恢復卡,下次唔鬼玩錢作怪,無癮
hide曾說過:
你都查吾到边个玩你啊?
lhy92725 發表於 2012-4-9 10:28
查唔到丫
hide曾說過:
錢係可以作怪嘅, 不過貓無出手
CC517 發表於 2012-4-9 10:28
仲諗住消失於水區,點知
hide曾說過:
甘无计,你都是要使钱架啦
lhy92725 發表於 2012-4-9 10:31
每個帖廿萬
hide曾說過:
呢啲咁簡單既野,梗係交比啲細既做
hide曾說過:
HIDE 姐 。。。。 系未萬萬估唔到呢度真系過千帖。。。
SweetLemon 發表於 2012-4-9 16:16
老實講 1# 我都係照 COPY 出黎,唔知內容係點解的
hide曾說過:
hide曾說過:
HIDE 版主細細B 晚上好啊,齋icon?
eqwai 發表於 2012-4-10 19:52
個名咁長
hide曾說過:
係咁長嘛,重未知稱呼版主你係哥哥or姐姐呢
eqwai 發表於 2012-4-10 19:56
今晚哥哥,聽日都應該仲係哥哥
hide曾說過:
此帖已完,請到其他的吹水帖
hide曾說過: