返回列表 回復 發帖

波子大爺近况

每次換床單,波子永遠是第一個跳來試!

波子又把牠的別墅咬破了

波子大爺對新別墅滿意麼?

偷偷影牠的睡相

評分次數

• dxb

• k23bb

• lilitan008

• zzleezz

哇哈哈...波子....long time no c.....依然酷酷的~

評分次數

哇哈哈...波子....long time no c.....依然酷酷的~
zzleezz 發表於 2012-4-9 09:45 AM
懶有型就真~肥到似猪丫!
it is very cute~~~
cute~~~ tnx~
波子远睇都吾系甘肥姐.....不过都系瘦d好睇d

平壤核子能源研究所
原來兔子也喜歡咬紙皮

評分次數

原來兔子也喜歡咬紙皮
vandas 發表於 2012-4-9 11:49 PM
兔子什麼都愛咬,最要命是咬傢具!
兔子什麼都愛咬,最要命是咬傢具!
maye2328 發表於 2012-4-10 04:10 AM
甘像老鼠....

平壤核子能源研究所
甘像老鼠....
lilitan008 發表於 2012-4-10 10:33 PM
Yes~ he is 老鼠變的波子
懶有型就真~肥到似猪丫!
maye2328 發表於 2012-4-9 04:42 PM
可能耐想見波子~好耐廋左??定係剪短左毛??

評分次數

可能耐想見波子~好耐廋左??定係剪短左毛??
dxb 發表於 2012-4-15 12:12 PM
哈佬!dxb~歡迎你加入肥波會~近日的天氣回暖,波子大爺甩毛甩到一地都係,無咁似波波look.但佢一d都無瘦呀,岩岩先磅過,嗰肥波現有9磅啦!好快唔會見到佢對大腳板囉!
肥波會~

減肥不成..就繼續做肥波大爺..
肥波會~

減肥不成..就繼續做肥波大爺..
k23bb 發表於 2012-4-15 10:48 PM
講真,我同肥波減粮足足一年,真的無瘦下來!難道動物見食物少了,便更加粒粒吸收,一滴營養都唔放過!糟肥自已過年~!
哈佬!dxb~歡迎你加入肥波會~近日的天氣回暖,波子大爺甩毛甩到一地都係,無咁似波波look.但佢一d都無瘦呀,岩岩先磅過,嗰肥波現有9磅啦!好快唔會見到佢對大腳板囉! ...
maye2328 發表於 2012-4-15 10:41 PM
會唔會係因為運動量小脂肪燃燒得慢,加上之前以經儲存大量脂肪,所以就算減糧亦都只能keep住唔加磅
但都係我都係估估下,正解就要揾獸醫解答

如果波子係肥得健康嘅都唔僅要喇