返回列表 回復 發帖
原帖由 lklew818 於 2007-12-23 01:08 PM 發表

why so hurry.......煮午餐.....?? I WANT.....
扫地抹地
照顾baby
你要不要做?
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 03:35 PM 發表

顺手帮我做埋!
我好累左~~
靓姐要o甘刻薄我咩?:onion03:
原帖由 天使_琪 於 2007-12-23 05:41 PM 發表

扫地抹地
照顾baby
你要不要做?
OH.......NO........THANKS.......看到你把刀......怕怕
都是:onion14: 好一点......!! PART TIME BABYSITTER....??

haha...你的头啦。。
帮我姐姐照顾而已咯:onion03:
原帖由 天使_琪 於 2007-12-23 09:28 PM 發表

haha...你的头啦。。
帮我姐姐照顾而已咯:onion03:
OH......好阿姨.......
当然啦..bb那么cute :014: :014:
原帖由 天使_琪 於 2007-12-23 05:42 PM 發表

我好累左~~
靓姐要o甘刻薄我咩?:onion03:
又吾好讲到我甘衰!:019:

回復 #846 天使_琪 的帖子

Ah moi sudah tidur kah..........??

回復 #848 lklew818 的帖子

belum la...saya masih di sini

回復 #847 vwwo 的帖子

知道靓姐最好啦。。
原帖由 天使_琪 於 2007-12-23 11:30 PM 發表
知道靓姐最好啦。。
点好法
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回復 #849 天使_琪 的帖子

你好像对心理学有点研究.........ARE U STUDY IN THIS COURSE NOW....??

回復 #852 lklew818 的帖子

哈哈..为什么这么说哦??
当然没有啦..我读account的

回復 #851 kingworld 的帖子

我知就可以o左啦:014:

回復 #853 天使_琪 的帖子

靓女  你又拿刀.....
看你发这样多有关心理的帖子,还以为你读那科...!!
ACCOUNT  NOT BAD 有很多出路.....