返回列表 回復 發帖
原帖由 假書僮 於 2008-12-5 11:49 PM 發表
有,少少意思 mickeybblim 2008-12-5 23:48TVB 6888888 元積分轉出
看到啦..我在层楼度有写啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
big bro.. 看场啦

回應 假書僮 第 24778 篇文章

假兄...晚上好
原帖由 假書僮 於 2008-12-13 08:55 PM 發表
mickey姐,你好
mickey姐<-------
原帖由 假書僮 於 2008-12-13 09:18 PM 發表
呵呵,我後生過你喎
我知道啊..

回應 cammy8080 第 24785 篇文章

GXX今晚等你架
VC..
原帖由 Venus_Cat 於 2008-12-14 07:48 PM 發表

hi~ micky~ 
好挂住你啊...我入黎叫over over你都无应我啊
原帖由 Venus_Cat 於 2008-12-14 08:03 PM 發表

唔係唔應你,巧耐矛上黎嘛... 

如果真係有事搵我,可以pm我啊,有時上黎都矛爬貼,唔地台有矛人搵過我啦~ 嘻嘻~~~
忘记你的ID(只知道叫V.Cat..自己又懒搜索 所以唯有等你上来啊

你的朋友既新地方搞好没啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-23 10:02 AM 發表
Hi,早晨啊,
你住边架
...你左右
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-23 11:14 AM 發表

是不是啊
竟然反问我啊...
cck,big bro..几时返啊

回應 lhy92725 第 26265 篇文章

今日兄弟帮 没有人

我帮手下
只nic衰佬大.仲不出现
原帖由 CC517 於 2008-12-27 09:57 PM 發表

去飲花及溝花姑娘, 就是不喜歡老婆婆.
只假书生,去找他既零姑娘