返回列表 回復 發帖
哈哈 , sorry  ^^
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 cammy8080 於 2008-12-19 09:34 PM 發表

我要收版權費
收版權費 ? 我的身家買晒 No.15  so no $$
賣身給妳 OK ?
NicNic sudah up Level ^^
原帖由 cammy8080 於 2008-12-19 09:43 PM 發表

賣身....我唔要
我N年前都是靓仔一名,我担得抬得.
Thanks to jay , i bought No.54
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-19 09:57 PM 發表

为什么爆股的时间我总是不在啊
Nic Nic 你貴人善忘 麻
原帖由 cammy8080 於 2008-12-19 10:15 PM 發表
睡前一貼

GOODNIGHT ALL BRO AND SIS
GoodNIght Cammy , Nice dream ^^
Good Morning   , 祝 : 大家平安夜快乐
今晚去吃火渦 ^^
原帖由 ice.key 於 2008-12-24 10:27 AM 發表

呵呵...真的好呀...我都想吃呀
今晚點啊 ? 去哪玩 ?
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-24 10:29 AM 發表

是不是听者有份啊
想吃咪黎啦 , No problem ^^
I in Ipoh , Perak ^^
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-24 10:53 AM 發表

我住JB啊
相信你有很多節目 ^^ 沒去date人 ?
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-24 11:12 AM 發表

今晚应该会出去咯
去 pub or 落D ? Ready to 失身 ^^
兩位大人 , 都一樣 德高望重