返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-9-10 04:00 AM 發表

真系好难受,下次唔敢啦。。。。。。。。
係囉, 對身體唔好嫁, 下次唔好啦!
原帖由 vwwo 於 2008-9-11 02:19 AM 發表

你响我既地头度抢生意!!!
嬲死 靚姊!  要打多D! 我幫手! 哈!
原帖由 HOHOKITTY 於 2008-9-18 07:58 AM 發表

hi, kakaka

you are my cck's fd??  do u know where is he??
Kitty, 好耐冇見啦! 我養左隻新小 hamster 啦! 兩個月大, 好鬼得意, 仲好大食添呀!  
原帖由 carwing 於 2008-9-20 11:43 AM 發表
好武功
係唔係你答 汽車問題? 係呢度?
原帖由 cammy8080 於 2008-9-21 12:17 PM 發表
各位我load咗十幾分鐘先上得返嚟....

好慢呀!!我晏D再上過嚟啦

Cammy 你試去 toor/ Add-on/ 將 d items 全部  "Disable" 哂 except  "Shock FLash" 如果都唔得, 去 Local Setting 入面個 "Temp" delete 哂d野. or 去 " Windows 裏面個  "prefetch " 打開佢,  delete 哂 d 野, except "layout ini" 逐樣試呀! 格外 d"Add-on" 最影響上網速度嫁! 希望你見到, 同樣的 steps, 我放左係小白度呀!

原帖由 vwwo 於 2008-9-21 12:56 PM 發表

写得好似好专业,我睇唔明~~~~~
我唔专業嫁, 只係好似寫 食譜 咁, step by step 咋! 你電腦唔慢就唔洗理會佢啦!
原帖由 roy3067 於 2008-9-21 02:35 PM 發表
唔該,我想問咩係toor/ Add-on/呀
Toors 係 function, Add-on 係外掛程式, 如果有超過 4 個以上, 你上網一定慢! 我地時不時要去 check下, 周不時俾D不速之客加左都唔知, 當你發現上網開始慢, 第一時間去睇睇 "Add-on" 有冇多左D無喟野! 你如果驚攪錯野, 無得救的話, 可以 "Disable" 如果想用番咪 "Enable" 囉! 我識好有限嫁! 希望唔會悶親你!

原帖由 roy3067 於 2008-9-21 03:30 PM 發表
如果用FIREFOX咁點
我都係用 FireFox.  想同邊個比較呀?
In my opinion, 去 yahoo, 88190..com, atnext.com d...etc.  大網站 就唔怕用 IE, 如果去D奇形怪樣 網站 用 FireFox 比較安全D, 最衰有好多野都係要是 IE 至做到, 所以最好昇級去  IE 7 安全性會好D!
原帖由 peterzai05 於 2008-9-21 03:41 PM 發表

我也是用ie7.0不敢去升级朋友讲不好
係囉! 唔好做白老鼠呀! 我用左 IE 7 差不多2 年啦! 我多數用 FireFox  或者 Opera, 佢地快過 IE 好多! 我遲D 可能安裝另外一個 Browser, 我電腦老師建議的, 佢話仲快過 FireFox, 不過必須 上網 下載兩個 Framework 去 安裝左先喎! 有d複雜, 等我坐定定, 心情好先做! 因為要 攪埋個 Crack 入去, crack 黎 crack 去驚做錯呀! 我好水嘛! 哈!
原帖由 roy3067 於 2008-9-21 03:43 PM 發表
你介唔介意比你個MSN我?
有個人好需要你
我好咋! 真係嫁, 剛剛你問果D我知咋! 問深D我唔識答嫁! 我係全班最差果個啊! 考第尾添呀!
原帖由 zzqq 於 2008-9-21 05:50 PM 發表
救命啊。。。!!!
我用着firefox 3 的。。。
刚刚不小心deleted...我全部的bookmark了。。。
怎样可以找回????
你如果 IE 有的話, Firefox 會自動 Transfer=遷移 番去! 如果冇記錯, Firefox 會 recover 嫁!
原帖由 zzqq 於 2008-9-22 01:15 AM 發表

cck...帮帮手。。。
you better ask QQ 佢係這方面的 高手呀!
原帖由 CC517 於 2008-9-22 11:53 AM 發表
http://www.elimy.com/tipos/16/o.gif[img]http://www.elimy.com/tipos/16/o.gifhttp://www.elimy.com/tipos/16/d. ... .com/tipos/16/m.gif[/img]" border="0">http://www.elimy.com/tipo ...
隻貓仔好靚, 又得意, 我好鍾意呀!
原帖由 cammy8080 於 2008-9-22 04:19 PM 發表

但係咪會真正調查呢??我覺他們處罰時完全沒透明度呀!!
Cammy I am glad to see you here!  知到點解上唔到 tvbnow 未啊呀?