返回列表 回復 發帖
顶啊。。。。。。。。。。。。。。。。
原帖由 曉晴 於 2007-11-23 05:57 PM 發表

咁加入左之後..要做d乜野嫁:onion14:
不用做什么的!可是会得到很多好处啦!:014:
赶快加入啦!
原帖由 ljw1982 於 2007-11-23 06:35 PM 發表

赶快加入啦!
有咁笋????
我要现钱~~~~~:014:
我又要cash
原帖由 ljw1982 於 2007-11-23 06:35 PM 發表

赶快加入啦!
已经加入了。。。:onion14:

赶快加入啦!
咁係邊度加入...我要加入:014:
原帖由 曉晴 於 2007-11-23 20:51 發表

咁係邊度加入...我要加入:014:
各位新朋友,加入兄弟幫家族是你們的首選。請不要遲疑不決,趕快加入,同你吹水吹到天光http://www.tvbnow.com/thread-202839-1-1.html。及希望各位支持下以下標題http://www.tvbnow.com/thread-185346-1-1.html  如睇過以上標題和回覆的及再2007年11月20日後加入兄弟幫(我會查核的),請在這里留言給我,我會給你$88888作為獎勵的!>當股市重開,如你是兄弟幫的成員,我同其他兄弟幫成員會無限量支持你的上市公司。如是見習版主或VIP階級以上加入兄弟幫,獎金會是888888。在這里進入http://www.tvbnow.com/plugin.php?identifier=family&module=family&action=view&fmid=37就可以加入兄弟幫了。

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
外交使者~~~到!

回復 #128 假書僮 的帖子

我加入左喇...:onion03:
of course join us la!!!!!!!!! join my family.........

we play WELL in stock games........good in sports betting......many of us top 20!!!!!

and we are rich hahahahaha
原帖由 felixng2007 於 2007-11-24 02:24 AM 發表
of course join us la!!!!!!!!! join my family.........

we play WELL in stock games........good in sports betting......many of us top 20!!!!!

and we are rich hahahahaha
哥仔,你就不对啦!人家喜欢进边度是人家的事.下下拿钱达人好没品呢!

回復 #132 posman 的帖子

don;t be serious haha........many people know i am joking hehe........
原帖由 felixng2007 於 2007-11-24 06:02 PM 發表
don;t be serious haha........many people know i am joking hehe........
各门各派都是大家庭,不必要下下都分门分派:onion31:

有缘相聚吹下水彼此福气!
哈哈~~~是啦~~~所以我就每天都说随缘啦~~~
原帖由 posman 於 2007-11-24 17:54 發表

哥仔,你就不对啦!人家喜欢进边度是人家的事.下下拿钱达人好没品呢!
哈哈,我真的同他only joking。
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区