返回列表 回復 發帖
一定知道呀^^
因为LJW1982是管理SPORTS GAMES 的^^

^^吸尘时间到^^

很久没回来啦。。很挂住大家呀
嘉兄好呀
先恭喜你的曼 联得双冠王呀
大家好呀,我来也^^:onion05:
在不久,兄弟帮就会有新的搞做啦
原帖由 ljw1982 於 2008-5-15 10:52 PM 發表
欢 迎 龙 头 细 佬 归 位 啊 ! :onion31: :onion31:
你当我是鬼呀:024: 。。。归位
原帖由 假書僮 於 2008-5-15 10:55 PM 發表

永遠支持兄弟幫
好久不见呀。。假兄。。。:014:
最近如何呀 。。。有去四川帮忙吗??
原帖由 cck_my 於 2008-5-15 11:10 PM 發表

:onion05: 有什么新的搞做啊?
CCK兄好呀
这些东西需要我们秘密商量。。。
我想下个星期应该会有大活动大家玩啦^^‘
原帖由 ljw1982 於 2008-5-15 11:14 PM 發表

哈 哈 哈 ! 差 不 多 啦 !
你 迟 早 也 是 的 啦 !
也应该早我一岁
原帖由 ghyc 於 2008-5-21 06:09 PM 發表
get reject from job:019:
既然已经被炒了,那就LET IT GO 吧。。。
有可能下一份工作将会是你迈向富有和幸福生活的启发点呢。。。

乐观吧。。。我相信你一定"能"的。。。DON'T WORRY BE HAPPY^^

CAMMY妹,CCK兄,KAKA...大家好呀
原帖由 vwwo 於 2008-5-21 06:57 PM 發表

个个你同拒打招呼,就系漏左我。。。。。。。。。。
我无用囖。。。。。。。。。。。
靓姐好,靓姐晚上好。。。。:onion10: :onion10:
恭喜你当了版主呀。。。^^
那么有空呀。。不用去做煮饭"姐"。。
原帖由 cck_my 於 2008-5-21 07:06 PM 發表

龙头细佬出巡! 无好好招待!
CCK兄 。。。明天兄弟帮就会有新的活动了呀。。。到时希望大家多多的参与。。。:onion05: :onion05:
原帖由 cammy8080 於 2008-5-21 07:07 PM 發表

华哥你好!好開心你叫我Cammy妹呀~!:014:

死肥仔KAKAKA你見到啦!人哋都唔應為我大個呀~!
CAMMY妹 ,一定叫你妹呀。。因为我都快8张啦 。。。
我已经在那个贴子http://os2.tvbnow.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost里表达了我的想法。。。。

大家对不起了。。。。。。
HELLOOOOOOOOOOO .......有没有人呀
原帖由 cammy8080 於 2008-6-4 10:07 PM 發表
有~! 华少
CAMMY妹:onion10: 。。。NICE TO MEET YOU HERE... .
那么有空呀???没出去DATING 呀