返回列表 回復 發帖

回復 #181 lux1261 的帖子

哈哈, 任你揀都開口中
我真的是「人之勉」
原帖由 jj99xx 於 2008-1-24 04:17 發表
哈哈, 任你揀都開口中
我真的是「人之勉」
J Sir
我都話你有料到之人啦.:014:
但係你有鬼死甘鎌咼.
真係鬼馬姐.
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復 #183 lux1261 的帖子

滿招損, 謙受益,  :onion10: 細個果陣讀三字經學來的

之不過另類三字經我重叻, 可以用三言两語甚至手語來表達

原帖由 jj99xx 於 2008-1-24 04:49 發表
滿招損, 謙受益,  :onion10: 細個果陣讀三字經學來的

之不過另類三字經我重叻, 可以用三言两語甚至手語來表達

字我識寫拿!haha

回復 #185 lux1261 的帖子

你咁叠水, 有成二千幾萬 tvb money, 寫乜嘢字都可以用「金」字做部首啦
原帖由 jj99xx 於 2008-1-25 23:51 發表
你咁叠水, 有成二千幾萬 tvb money, 寫乜嘢字都可以用「金」字做部首啦
J Sir
我贏好多比賽架..... "唔係賭波"
有名次架...唔係浪得虛名!:014:

回復 #187 lux1261 的帖子

你好叻女, 好醒目
原帖由 jj99xx 於 2008-1-26 06:18 發表
你好叻女, 好醒目
多謝J Sir讚賞!

回復 #189 lux1261 的帖子

il prend un pour connaître un.
原帖由 jj99xx 於 2008-1-27 15:20 發表
il prend un pour connaître un.
囉過B....

祝呀妹

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
亚妹我支持你。自己开店好过跟人家打工。永远支持你。

評分次數

• lux1261

評分次數

• lux1261

.I see solutions not problem..........
.........................
亞妹

見到你能夠做你想做既野,我真係心底内為你高興!

希望你能達成你記願望!

支持你。。。。歡少!!
支持你 亞妹!   加油!!!!

祝你事業紅紅火火!!一本萬利!!!