返回列表 回復 發帖
hihi!! im hendytiu...can all of u introduce urself???
原帖由 hendytiu 於 2008-7-7 09:06 PM 發表
hihi!! im hendytiu...can all of u introduce urself???
hihi!!!你好,我是POSMAN!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-7 09:40 PM 發表

hihi!!!你好,我是POSMAN!!
我是shannon....
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 shannon0730 於 2008-7-8 03:58 PM 發表

我是shannon....
今晚有聚会你点解不来啊!!:024:
~~任逍遥~~
:sleeps: :
原帖由 christinekhy 於 2008-7-8 11:01 PM 發表
:sleeps: :
你是不是进错地方啊!!
~~任逍遥~~
新人
来报道下

大家多多关照
YO            
妳的思想如何,你的日子必定如何
yo....晚上好。
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
电脑有问题,有时能上网,有时不能,真沮丧...
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!

原帖由 shannon0730 於 2008-7-14 04:40 PM 發表
电脑有问题,有时能上网,有时不能,真沮丧...
你睬都不睬下我,我更沮丧!!!
~~任逍遥~~
我睬你, 我更沮丧!!!
哈哈哈哈哈....

我是新加入的,有没有什么福利阿
人气不旺阿, 大家多多努力
有没有人喜欢玩股票的,聊一聊