返回列表 回復 發帖
tevez联赛计埋呢场至少有3场没入波乐
佢要努力多D啦
朗尼状态一般的情况,佢要做更多野
CR投诉给人撞D
慢镜睇返,对方可能有用力,不过呢个波CR拿到的机会唔大,裁判吹得理由真係唔够咯
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:08 AM 發表

要睇下佢地走唔走到好线啦
不过史高拿利接受葡萄牙后,葡萄牙进步好大
欧洲杯亚军,世界杯4强,今次估计4强仲係好大机会,但係如果唔能够带领葡萄牙走得更远,CR仲係好难拿到的
毕竟下年的评选准则,好大程度上戏睇欧洲杯的表 ...
那就是罗!不过我看到C7在葡萄牙的位置又不一样啦!
他会比较走前锋路线!
呢球rio靓啊,一个对两个都可以弹返个波给自己队友
真是希望他们两个能进球啊!T32和R10啊!:024:
控球曼联反而不及富咸的时间长……
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:15 AM 發表
呢球rio靓啊,一个对两个都可以弹返个波给自己队友
R5 也是一位很稳定的球员啊!
朗尼今日咁样的状态,除非个波跌正佢只脚啦,否则都好难有波入啦
费sir应该考虑收起佢啦
佢明显係唔係太敢同对方有激烈的身体接触,呢个根本唔係100%的朗尼
给saha试下脚仲好啦
CR梅开二道,奥沙传得靓,CR个时间靓
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:14 AM 發表
CR投诉给人撞D
慢镜睇返,对方可能有用力,不过呢个波CR拿到的机会唔大,裁判吹得理由真係唔够咯
我看这个投诉比较难得点球啦!
R7又进球啦!easy goal....
CR可以讲係曼联里面头槌最好的攻击球员了……
失落欧洲足球先生的恶气完全发泄在富咸球门身上了……
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:17 AM 發表
朗尼今日咁样的状态,除非个波跌正佢只脚啦,否则都好难有波入啦
费sir应该考虑收起佢啦
佢明显係唔係太敢同对方有激烈的身体接触,呢个根本唔係100%的朗尼
给saha试下脚仲好啦 ...
哈哈哈!那就是罗!他的状态还不到100%啊!
我也是觉得给SAHA上场啦!:onion31:
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:19 AM 發表
CR可以讲係曼联里面头槌最好的攻击球员了……
失落欧洲足球先生的恶气完全发泄在富咸球门身上了……
哈哈哈!讲得好!---->失落欧洲足球先生的恶气完全发泄在富咸球门身上了
brown呢球狼啊
咁样先有返D加里仔接班人的味道嘛
原帖由 ljw1982 於 2007-12-4 05:20 AM 發表

哈哈哈!那就是罗!他的状态还不到100%啊!
我也是觉得给SAHA上场啦!:onion31:
不过以朗尼的性格,如果佢宜家给人换落场,估计佢会发脾气
所以费sir次次换人多数都係换走tevez,而唔係朗尼
希望费sir可以用saha换低朗尼啦,佢个态又唔係咁好,刚刚伤愈,没必要打足90分钟
给saha多D机会啦,咁佢先可以进化成刚刚镜头见到的苏斯克查嘛!
费sir70分钟就要考虑做野啦!