返回列表 回復 發帖
Ricky
路过都唔打声招呼。。。。
jeanejhua 發表於 2013-1-26 01:43 PM
無人在, 同空氣打招呼嗎?
考完試就忙著搞學會活動嗎?
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
無人在, 同空氣打招呼嗎?
考完試就忙著搞學會活動嗎?
HENRY_168 發表於 26-1-2013 04:01 PM
下次考试仲有好耐,宜家搞下D活动。。。
下次考试仲有好耐,宜家搞下D活动。。。
jeanejhua 發表於 2013-1-26 11:02 PM
今年係您大學生活的 honeymoon year.
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
jeane jeane咁懶小心肥佬
真匿名
jeane jeane咁懶小心肥佬
chowold2 發表於 27-1-2013 01:18 AM
唔会啦,由小到大,我都没试过肥佬。。。
唔会啦,由小到大,我都没试过肥佬。。。
jeanejhua 發表於 2013-1-27 06:47 PM
有冇咁叻架
真匿名
Jeanej 靚女早晨
有冇咁叻架
chowold2 發表於 28-1-2013 04:14 AM
比麦成绩册你睇都得~
Annyeonghasaeyo!!!!大家好。。
好耐冇吹水佐,最近有乜好听嘅歌介绍下~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
虽然好多金楼,但系要飞来费去,又记唔晒d楼数,好麻烦
Jeane怏D回來~~
Jeane怏D回來~~
ricky867 發表於 2-4-2013 01:24 PM
ricky点解咁挂住我啊。
TVB 1 元
存款 2147483647 元

果然精打細算  
我好像好耐冇来佐~
仲有人记得我?