返回列表 回復 發帖

~Jeane~ 交友区

,  描述: 大家进来吹下水!relax下!

本人第一次来po贴!
想认识更多的朋友,不介意的进来吹下水!
为了表示诚意,我先写写自己的个人资料!

名字:叫我Jeane啦!
年龄:秘密
星座:魔羯座
生日:有人知佐,保密好D~
兴趣:弹吉他,听歌(韩国歌),上网
最讨厌的事:考试,没事做==
喜欢的偶像:T-ara & Super Junior
在此声明本人是个超级KPOP饭,一样的也能来交流交流!

喜欢什么电视剧,歌曲,电影等都能来说说!
台韩大陆港西方剧都看,日韩中英歌都听。哈哈

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• go2david

• lilitan008

• ~劍全~

• CC517

• SweetLemon

大家好啊!!
9# blacker14tt

sweetlemon: 同样是见版,多多指教!
chowold2 : 当然入得黎!!
blacker14tt :你好啊!叫我Jeane!!如果觉得很别扭也能叫我T妹!

Happy: 我来听下先!!
最近好喜歡聽~
go118Xt_XHw
happy721022 發表於 29-6-2012 10:49 PM
正啊!!!忽然发觉之前有听过!
Announcement : Civic 大版 派錢 - 識路沒?
SweetLemon 發表於 29-6-2012 10:53 PM
唔識叻。。。麻烦指路。。。
(我们是同一日的)是咯!!之前没注意!!哈哈
21# CC517

别讲笑啦!!
馬來西亞新聞區 » ^^閑談時事新聞^^
SweetLemon 發表於 29-6-2012 11:01 PM
多谢指路,但是好像很久都没有编辑过了哦!唔知仲有某~~
貼相
HIDE 發表於 29-6-2012 11:45 PM
贴佐!本来讲3天delete,但是被人出卖,save起来过后又po出来。。。
那么多人欺负我一个。。。呜呜。。。
点得啊!!!
真? 即睇
HIDE 發表於 29-6-2012 11:48 PM
不要看啦!!
你竟然話人係醜婦
HIDE 發表於 29-6-2012 11:58 PM
是咯!hurt都佐!!!!
我都有貼
HIDE 發表於 29-6-2012 11:51 PM
贴过。。。过张相都睇唔到。。。
快D公開證明妳唔係醜婦
blacker14tt 發表於 30-6-2012 12:05 AM
唔紧要,我唔係好介意,唔证明都得!!
版主们,唔好出卖我啊!!唔係我同你们绝交!
阿Jeane妹妹你住馬來西亞哪裡啊?
zzleezz 發表於 30-6-2012 12:11 AM
你又知我住马来西亚??不话你知,等你心思思。。。 哈哈。。。
要好野只益版主階級而唔益我地平民, 好明顯係階級歧視wor
blacker14tt 發表於 30-6-2012 12:11 AM
边有窝~睇我几时心情好,就po出来分享下啦~