返回列表 回復 發帖
我讲佐好多次啦
我D钱全部是三个债主临时放系我度
比我储D利息黎用架
我D钱全部借晒比人,果个人着草佐
lhy92725 發表於 2012-7-6 21:59
忽然咁認真
著草果個人係邊個?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
吾知乜野Q,忘记佐个ID咯
lhy92725 發表於 2012-7-6 22:01
點解你會借比果個人? 三個債主又係邊個?(我要借錢)
hide曾說過:
佢话要赌波啊嘛,米借咯
你要借当然可以啦
不过要计高息
因为债主突然要我还钱,我还条毛比人咩
lhy92725 發表於 2012-7-6 22:05
我直接向個債主借啊

社區銀行 > 積分兌換 > 轉帳紀錄 > 大約幾時就禁返去果頁睇
hide曾說過:
我知
rrliew 發表於 2012-7-6 22:06
who? 認真要處理
hide曾說過:
追条毛咩,人都吾见佐
lhy92725 發表於 2012-7-6 22:09
有版主做野架嘛
hide曾說過:
你情我願,冇的追
rrliew 發表於 2012-7-6 22:11
pm個名黎聽下
hide曾說過:
你講你啊
rrliew 發表於 2012-7-6 22:12
要睇下個對象係邊個
hide曾說過:
n 年前等我搵下先
rrliew 發表於 2012-7-6 22:13
等你
hide曾說過:
其中一个是大佬健
lhy92725 發表於 2012-7-6 22:14
仲有兩個呢?
hide曾說過:
應該系呢個
rrliew 發表於 2012-7-6 22:20
我了解下先
hide曾說過:
仲有一个是G哥哥,另外果个吾话听,因为她吾中意比人知
lhy92725 發表於 2012-7-6 22:20
G哥哥?
hide曾說過:
我應該認識另外果个
rrliew 發表於 2012-7-6 22:24
'她'應該係女黎
hide曾說過:
过佐去由佢啦
lhy92725 發表於 2012-7-6 22:29
咬兄話我知果個人潛左水,你比佢呃左幾多?
hide曾說過:
你应该都识啦
lhy92725 發表於 2012-7-6 22:30
uncle? 'g'o2david?
hide曾說過:
唔好意思行錯地方,咁多版大哥大姐大係度嘅
金石良 發表於 2012-7-6 22:30
上次唔派錢比我
hide曾說過: