返回列表 回復 發帖
原帖由 Actnow06 於 2008-4-30 01:14 AM 發表
beh_crystal
你好!我是 jwxie518 (c仔=大老C) 介紹過來的;
嘩!令我非常「震撼」!果然好專業,佩服!佩服!
beh_crystal ,如果你不介意的話,可否幫我弄一個呢?

「長江江水萬戴流,真摯友情永不朽」

這是記念我兩位年輕早逝的好友!
...

希望你會喜歡........

很開心認識到一位重感情的人..請節哀順便..

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 kingjames 於 2008-5-6 01:05 PM 發表
:019::019::019:, i didnt know that we knew each other before, it's so great to see you there, Crystal. i was wondering can u help me create something for my 無限國度   

like this ok?

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 chirslinna 於 2008-5-7 05:47 AM 發表
好谢谢你啊 楼主 我好喜欢 啊
好可爱  ,,,, :onion05:

楼主不知道可不可以帮我做个 个性签名
welcome to Mendy´s home

少少贪心  但是你弄得真得好漂亮 呢 ...

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 xyq185964 於 2008-5-10 03:45 PM 發表
帮我做两个闪字
是两个闪字
第一个是“滚”
第二个是“蛋”
最好能体现出愤恨的情绪....
谢谢了~

OK?

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 比堅尼祭司 於 2008-5-11 01:51 AM 發表
我以幫我做個"女女"和"思思"嗎

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 hi907 於 2008-6-11 08:32 PM 發表
請問可否幫我設計以下這幾個嗎?
麻煩哂你呀!如果只可以做一個就由你選擇啦!
謝謝你! ...

(1) 請各路英雄好漢加入我 "明教" 行善去惡崇拜明尊

(2) 歡迎進入TVBNOW手機區!

(3) 明教教主hi907

希望你會喜歡...~~~:onion14:

評分次數

• hi907

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 kingworld 於 2008-6-14 12:58 AM 發表
可以帮我设计呢个吗?

明教烂赌鬼kingworld

希望你喜歡...........:sleeps:

評分次數

• kingworld

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 wwinglin 於 2008-7-5 03:35 AM 發表
hihi
唔知可不可以幫我呢, 我已經pm你啦:019:
等待消息中......:014:
謝謝
Sorry..闪字已經整好了,LOGO還在構思中...先给你閃字,OK....:019:

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 ckhooi74發表,
引用自原始短消息:我想做个(大马四人帮)闪字还有。。。想到再pm你。。嘻嘻
辉哥,希望你會suka囉~~~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
笑一笑,世界更美妙!
原帖由 wwinglin 於 2008-7-6 12:16 AM 發表

好靚呀, 真你唔知點樣多謝你好
好鍾意 期待中......
--------------2nd--------------

評分次數

• wwinglin

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 wwinglin 於 2008-7-12 02:39 AM 發表

晶晶
可唔可以唔耍人像, 好似好難印刷
青森館既字好靚
謝謝

logo----------->

評分次數

• wwinglin

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 wwinglin 於 2008-7-20 01:11 AM 發表

晶晶,
好開心, 終於有屬於自己既logo啦,
多謝你
你還沒告訴我對LOGO的設計滿不滿意哦???
笑一笑,世界更美妙!
原帖由 wwinglin 於 2008-7-12 02:39 AM 發表

晶晶
可唔可以唔耍人像, 好似好難印刷
青森館既字好靚
謝謝

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 pangck 於 2008-7-18 03:36 AM 發表
可否幫做個閃字 ,要靚架 !送比人  zuihanmeng

希望你會喜歡~~~~~~

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 shannon0730 於 2008-7-18 05:03 PM 發表
想你当上版主后必定很忙... 不知得空帮我一下吗?

我想求你帮我弄个 :

背景就像我现在的就好了,字体你选...

谢谢咯....

對不起SHANNON,遲了回你~~

笑一笑,世界更美妙!