返回列表 回復 發帖
原帖由 beh_crystal 於 2008-7-9 11:29 PM 發表

--------------2nd--------------
晶晶
可唔可以唔耍人像, 好似好難印刷
青森館既字好靚
謝謝
可否幫做個閃字 ,要靚架 !送比人  zuihanmeng
想你当上版主后必定很忙... 不知得空帮我一下吗?

我想求你帮我弄个 :

富家豪族 ~ 贵族 Shannon0730
如果你喜欢我的文章,请按一下作支持!

背景就像我现在的就好了,字体你选...

谢谢咯....
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 wwinglin 於 2008-7-12 02:39 AM 發表

晶晶
青森館既字好靚
謝謝

logo----------->

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• wwinglin

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 beh_crystal 於 2008-7-19 08:07 AM 發表

file:///C:/DOCUME%7E1/The_Rock/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpglogo----------->364317
晶晶,
好開心, 終於有屬於自己既logo啦,
多謝你

回應 beh_crystal 第 229 篇文章

beh_crystal見習版主。。。你好...我要你的现在用的图片,那个可爱小女生。。。我要大大张的。。。她很可爱很可爱。。。谢谢。。。

原帖由 wwinglin 於 2008-7-20 01:11 AM 發表

晶晶,
好開心, 終於有屬於自己既logo啦,
多謝你
你還沒告訴我對LOGO的設計滿不滿意哦???
笑一笑,世界更美妙!
原帖由 beh_crystal 於 2008-7-20 10:21 PM 發表

你還沒告訴我對LOGO的設計滿不滿意哦???
滿意, 非常滿意
原帖由 wwinglin 於 2008-7-12 02:39 AM 發表

晶晶
青森館既字好靚
謝謝

笑一笑,世界更美妙!

回應 beh_crystal 第 234 篇文章

...你不理我的。。。我要你的图片可以吗???那个小妹妹的图片。。。有原装版吗???我要大大张的。。。谢谢。。。

请耐心等候...我會儘量為你找出.....ok?

原帖由 beh_crystal 於 2008-7-21 07:49 AM 發表

多謝晶晶, 辛苦你啦
好鍾意
原帖由 pangck 於 2008-7-18 03:36 AM 發表
可否幫做個閃字 ,要靚架 !送比人  zuihanmeng

希望你會喜歡~~~~~~

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 shannon0730 於 2008-7-18 05:03 PM 發表
想你当上版主后必定很忙... 不知得空帮我一下吗?

我想求你帮我弄个 :

背景就像我现在的就好了,字体你选...

谢谢咯....

對不起SHANNON,遲了回你~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
笑一笑,世界更美妙!

回應 beh_crystal 第 238 篇文章

谢谢 晶晶版主。。。i know u r very busy...i will wait u...
原帖由 beh_crystal 於 2008-7-22 07:26 AM 發表

希望你會喜歡~~~~~~
多謝你