返回列表 回復 發帖
烈探狙擊(杰克·理查尔)
lovebearhl 發表於 2012-12-30 11:28 PM
台灣取名

神隱任務

湯姆克魯斯又一震憾動作片,一名獨來獨往的前任軍事調查員竟與一宗狙擊屠殺事件有關,隨著真相越來越靠近,他如何解開這場超完美犯罪而將主謀繩之以法?

伊伊 last time to say morning for 2012....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
伊伊 新年快樂
伊伊  good morning。。。
伊伊 Smurfie  good morning。。。
Good Night 伊伊。。。。
When going to KL ? -
伊伊護士jj仔。。。selamat pagi。。。
老周你都有kimmi鍾意你啦
chan200308 發表於 2013-1-6 01:53 AM
Kimmi 中意 天哥。。。你沒睇到她寫d嘢咩?
你地果边嘅人果然身体健康喔
我地呢边嘅医院病房D护士做到死死下甘
仲成日话人手吾够
lhy92725 發表於 2013-1-5 05:54 PM
我地呢度住院多數有家人/傭人服侍。連換床單都自己來。
有一次我入院3日都唔知,沒換。
現在的skincare都玩嘢,裝落個針筒,等你錯覺以為有外科整容d效果。
得意某?
5 ml 3次就用完,跟朋友說不買了,算起來很貴。
氣死她。
伊伊 早晨
這裡開始賣年貨了。。。
伊伊 早晨。。。。
Mr Donut - Penang have?
冇錯,仲有車車,檸檸,HENRY
chan200308 發表於 2013-1-8 11:52 AM
以前我有新人派錢帖噶 仲有同音字。。。
檸檸 好奸呀
chan200308 發表於 2013-1-8 03:42 PM
點解奸?
伊伊 Have a good trip