返回列表 回復 發帖
小弟月尾才分到美金 40
4461 發表於 2019-4-12 12:28 AM
嘩...很多呀...
放在铁罐里也不安全
4461 發表於 2019-4-14 09:15 AM
我阿媽放係車房嗰電冰箱, 佢話嗰賊唔會偷冰豬肉和冰雞咁蠢喎!
好似見到係有4集的資源
lhy92725 發表於 2019-5-10 11:24 PM
我都心郁郁想睇 ! 等我上網搵搵先!

要邊套先!
free2penny 發表於 2019-5-10 09:46 PM
我喜歡右邊個套, 有方中信 .
v=hhrDCl6l8HE

第一集
CC517 發表於 2019-5-11 12:55 PM
係唔係呢部? 我想搵廣東話....

我推荐 "都挺好"(姚晨、倪大红、郭京飞、高露 领衔主演.) 好有親情和人情味 ! 如果即睇, Youtube 有, 我係youtube 睇哂! 真係好值得睇!

http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=4729305&highlight=%E9%83%BD%E6%8C%BA%E5%A5%BD
文藝愛情劇
CC517 發表於 2019-5-17 10:59 AM
好好睇㗎! 我係不喜歡睇文藝愛情劇, 但呢套我破例喜歡!
正确来说系家庭伦理剧
lhy92725 發表於 2019-5-17 11:24 AM
靚貓貓, 你睇左未? 唔錯㗎!
呢个情况真系会发生,我觉得应该唔少添
lhy92725 發表於 2019-5-19 04:42 PM
係呀! 我度發生過呀 !
找个高楼跳下去就解决咯
4461 發表於 2019-5-24 05:02 PM
我畏高, 唔夠膽跳樓, 跳海都唔得, 我識游水....學做一個開心快活人, 珍惜生命 !
电动单车?系我呢边系非法架
不过周街都系非法嘅野
我都唔知合法同非法嘅界线系边了
lhy92725 發表於 2019-5-29 05:52 PM
哈 哈 哈...有咁既事?
而家D人醒左(自私左都可以),仲點會生,生一個要幾多百萬,留返自己使好過
CC517 發表於 2019-5-29 11:56 PM
梗係幾百萬啦! 一歲開始就需要學呢樣嗰樣, 讀書時又要俾錢補習...大人和小朋友都辛苦 !
大家都怕唔够人起步快,执输啊
lhy92725 發表於 2019-5-30 10:41 AM
佢地真係唔識諗, 咁樣做,  BB 就冇左快樂的孩童年!
米老鼠人人愛,那有貓地位
CC517 發表於 2019-7-28 11:43 AM
(在我心中) 呢度所有我識既貓都好可愛+有地位 !
你冇去放烟火啊
yxx01 發表於 2019-7-31 09:21 AM
[天水圍警署外私家車】向人群發射煙花...咁大仇呀?

評分次數

• goldmonk