返回列表 回復 發帖
因乜嘢病而.....
tvbkk123 發表於 2014-2-19 03:47 PM
唔清楚,他家人只告知急病

过年前仲好地地,我同他的最后通讯:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大佬健你好啊
lhy92725 發表於 2014-2-19 05:14 PM
好伤痛
都无办法嘅,话吾定他去佐个更开心的地方呢
lhy92725 發表於 2014-2-19 05:46 PM
可能他都唔知他点解会去咗
吾知点解仲好啦,去得快其实可能是种福气呀
lhy92725 發表於 2014-2-19 05:53 PM
远离人间浊尘,乐得逍遥自在
健哥晚上好節哀順變啦
tvbkk123 發表於 2014-2-19 06:46 PM
突然间好怀念以前

http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=151312&extra=&page=703
懷念就好啦
tvbkk123 發表於 2014-2-19 07:06 PM
睇紧以前D帖,好大感触,现在能够做既就只有悼念
靓姐都返黎哀悼
22730# cck_my 咁都俾你睇到~~~~
vwwo 發表於 2014-2-19 11:28 PM
我想咗成个下午,唔知要唔要通知你,惊你受唔住
真系几伤下~~~~
vwwo 發表於 2014-2-19 11:33 PM
我一直睇返D旧帖怀念以前,有样野你可能唔知,4仔只去你个帖度揾你吹水,其他吹水帖甚少见到
靓姐你好啊,好耐无见
估吾到要甘样先见到你返黎
大家吾需要伤心嘅
他去佐天堂叹世界嗻
我地仲要捱世界
lhy92725 發表於 2014-2-19 11:39 PM
做世界
呢样我知。。。。以前我都有check到
vwwo 發表於 2014-2-19 11:45 PM
如果你可以联络到鸡精或者以前一齐吹过水既帮忙通知声,话晒一场相识
面子书飞咗过去喇!!
vwwo 發表於 2014-2-19 11:49 PM
飞咗去就好,你近来如何?
有靓姐响度,无有怕
搞乜我一返嚟就咁多老嘢飞晒出嚟啊????
vwwo 發表於 2014-2-20 12:21 AM
敬老吖嘛
my lucky day, today bro cck visiting. long time bro cck chim shui...everyday busy dating ga? what's new? be sweet n post some goodies n u valentine pics la.
kimmi8k 發表於 2014-2-20 10:58 AM
What a sad day kimmi, i guess you don't know the heart breaking news yet