返回列表 回復 發帖
我投咗俾老陳同伊伊架
alphamoto 發表於 2013-2-6 02:55 PM
你提名錢收唔到?
型 英 帥 靚 正
你提名錢收唔到?
chan200308 發表於 2013-2-6 02:59 PM
無收過,車車話我無提過名
請大家留意呀, 投票唔等於提名呀, 呢兩個詞從來都唔係同義詞, 點解會遭人誤會???
而家我知道點解會有分身出現參加遊戲啦, 因為都係源自誤會

我係一樓的確講過:
2. 所有在此帖內有參與提名的會員, 將在投票結束後, 獲得被提名者所得的獎金之1%, 以示獎勵

但係!!!! "此帖" 係條link嚟架, 唔係話呢個投票帖, 而係話之前嘅2012年水區最受歡迎吹水會員 [提名帖]

所以我D派獎紀錄先會全數用匿名呀, 唔係我匿嚟把鬼咩???
請大家留意呀, 投票唔等於提名呀, 呢兩個詞從來都唔係同義詞, 點解會遭人誤會???

我係一樓的確講過:
2. 所有在此帖內有參與提名的會員, 將 ...
blacker14tt 發表於 2013-2-6 03:09 PM
哦,我明白了,sorry 不好意思,是我誤會了.
~  谢谢  ..... to all  ~  who voted fls125
~ 海妹妹 .... 谢谢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥

我係一樓的確講過:
2. 所有在此帖內有參與提名的會員, 將 ...
blacker14tt 發表於 2013-2-6 03:09 PM
好複雜的東西 俾車車講到咁簡單 神呀 車車呀
型 英 帥 靚 正
謝謝海老闆~貓姐~
天天開心~