返回列表 回復 發帖
" Z* P+ R2 H* b! T0 ^tvb now,tvbnow,bttvbWhitneychan715, 翔哥一向都好好戲架) w' N0 X% ^" J4 Y$ G# {5 x8 W/ f
大文細佬 發表於 2013-2-24 08:31 AM
www3.tvboxnow.com$ f1 u- I* M0 [
公仔箱論壇8 u9 f. C+ J) u0 h/ f! m/ p. I0 C6 {
我知呀,我記得佢之前係我的如意狼君做得好好

評分次數

• leekwoklam

个Ending好obvious. (Is that 明显? My Chinese is horrible.) Spoilers are already out.tvb now,tvbnow,bttvb$ u4 g6 K5 [% B9 p( a& f$ x5 i
电视狂 發表於 2013-2-24 01:24 PM
www3.tvboxnow.com3 t' [7 N) x& U* ~: i8 U
公仔箱論壇/ a3 R% Z- q! P5 a7 O( n$ [# ]
其實呢套講得叫戀愛季節就一定係Happy Ending ,但係佢點present 出黎係個關鍵
李天翔在大太監飾演胡定欣老公,做戲唔錯,到現在都未忘記佢演的奸樣.

評分次數

This is just another love story

評分次數

# z& {4 g( y4 G2 W4 [公仔箱論壇
6 V7 [. M4 D9 S- u公仔箱論壇其實呢套講得叫戀愛季節就一定係Happy Ending ,但係佢點present 出黎係個關鍵
% a0 v+ B+ O) l) Qwww3.tvboxnow.comWhitneyChan715 發表於 2013-2-24 08:25 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! D7 d0 D  Q6 a& Q* W
tvb now,tvbnow,bttvb, X5 F0 \8 t- y
但系有D明显Jack系有神经病。我系第九集就古到。 XD 不过依然仲意这套戏。

評分次數

1# leekwoklam
3 s( [& D) U0 m9 {3 q因工作問題停了一段時間没看tvb, 好期待. 今日dowd, 明天才有得看!
看完請回帖啊。先謝你。
& d* X1 ~% ^, `% W4 J" d; Ftvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Q+ `' h" l/ |
gigi831008 ,看完請回帖啊。先謝你。4 A4 a  B+ D0 N2 D- M$ n
唔好意思,本回帖是repeat了的,因處理時在家的電腦神神地,重複了事後才發覺,但又不想删回帖以正視聽。
沒看過 好看嗎 4段故事 有連結嗎? 還是各自分開的呢 想看杏兒那一段

評分次數

為了一幅畫而唔上機,吳雋楷行為少少牽強.

評分次數

沒看過 好看嗎 4段故事 有連結嗎? 還是各自分開的呢 想看杏兒那一段
- ?, ?$ R# {% q3 D1 e+ w* {  m公仔箱論壇阿ㄨ 發表於 2013-2-27 12:37 PM
www3.tvboxnow.com' x- H* f  S5 Z0 A' M8 e: w
1 `5 n& T% m3 t1 s2 ]& s) I- R5 X
都叫做几好睇啦。唯一的连结就是马国明。杏兒那一段是最后的。

評分次數

春&夏比較..我like春之章既人物同劇情多啲.. 其實都有bias既.. 因為個人唔係咁like徐子珊&吳唱K... 雖然徐小姐做戲係OK.. 但始終唔係咁like佢既style.. 但劇情都係一個因素我唔like夏之章既原因.. 如果同一個人共患難咗七年.. 點都會由感情轉做少少愛情掛.. 好奇怪既一個男人...七年唔係一個短既時間黎架!

評分次數

為了一幅畫而唔上機,吳雋楷行為少少牽強.- E/ d: Y5 b! d
butyu 發表於 2013-2-27 02:22 PM
  A& x1 L; G. X+ k# M# U9 m8 c) X. Z, v
我都覺得.. 無聊!.. 可以叫香港既朋友keep住先架嘛..

評分次數

吳雋楷在戲中除了兩次漏出義肢畫面外9 g2 t6 H6 o& D: Z
所有的戲都讓大家看不出雋楷原來是個傷殘人士
3 |7 E6 ]  w: A" }www3.tvboxnow.com是吳卓羲演的不好還是導演授意( u9 W: N9 Q8 }$ n- q
一大敗筆也

評分次數

馬國明在本劇神出鬼沒公仔箱論壇. T5 x; r4 u) @. W- W. \
我曾經以為是否愛神邱比特還是月老降世TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 u' N! C: ]4 t0 M- U2 W
tvb now,tvbnow,bttvb7 u; O& F" Q2 u8 G
反正tvb以前也是有過天降財神之類神仙下凡之類劇集

評分次數