返回列表 回復 發帖
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
+ w4 P: _9 x6 f9 Q% kwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2013-3-1 03:16 PM
+ N5 w1 v, l5 Z: e6 |! c
, ]4 X7 n( _. u: Y4 t1 I) p* |* `公仔箱論壇佢地又真係幾勁喎.. 咁都知個拍攝地方!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!
4 R: [4 h; V6 k( m: I2 ^tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2013-3-2 10:00 AM
! ]5 y0 e5 f, L( U+ s
, L8 J- p7 g' \
唔駛客氣.. 我覺巧開心可以煲劇同時又可以發表我啲底底地偉論
一啲都唔低,我又有幾高?唉.......唔好笑我扮唏噓。
究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
电视狂,我諗套劇會交代嘅,我都等緊..........
不外孚無言受屈之類.如果唔係,有怪莫怪.
恬靜的田園生活真令人嚮往
我沒看過 因為看人物 沒有我認識的人 充其量是司棋姐(他的真情太經典了),但看大家寫的好像很好看,我這幾天來看看
% L/ I* h$ _1 |6 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但是樓主的標題  我可以深深感受9 O2 {( f) u, v# b2 z2 m
生娘真的不及養娘大 縱然稱謂上不是 爸媽 但是精神上實質上卻是比這更親近

評分次數

• leekwoklam

究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。/ Z& V) P2 L$ I9 A- c- k8 y) C
电视狂 發表於 2013-3-3 03:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 g& g! v) d, U

4 |# K0 T6 t/ \/ O唔好意思.. 請問"无讲"呢兩個字既繁體字係咩呢?.. 我唔係全部簡體字都識.. 真係唔好意思
"无讲"=沒有說出來.
"无讲"=沒有說出來.tvb now,tvbnow,bttvb: k' d" G: o  G, m9 {8 I; _! N
butyu 發表於 2013-3-4 02:04 PM
$ E7 l. m( h6 k4 U( X( i公仔箱論壇
. M$ ^" z9 E) e& p: D公仔箱論壇感激
看親身母自己說年輕時不懂事: T. r; x2 v! |  g& L
有了小孩後
0 ?( J, N1 F, T; z- g一直想找個好男人給小孩一個家
6 q$ U3 X( o6 H" cwww3.tvboxnow.com後來年紀漸長
: W8 t0 a. r6 ^& W想找回小孩時一切太遲
  w, o  j0 w; i1 ~2 ~然後之後一直做善事希望彌補+ D- q* U/ u5 C3 K  r1 S( e
親生阿媽已經改過向善
3 h$ m' }' M1 e公仔箱論壇只是小孩仍誤會
" W! K0 G# J4 |0 ^& b/ Jtvb now,tvbnow,bttvb看tvb近來編劇tvb now,tvbnow,bttvb) q4 v0 y' ?0 @1 N
應該是大團圓結局
看親身母自己說年輕時不懂事www3.tvboxnow.com" h$ t0 ]5 U3 v7 u
有了小孩後
& ^% K) D% Y! N. u7 d3 j4 L1 v一直想找個好男人給小孩一個家www3.tvboxnow.com3 I; Q  O1 c# i
後來年紀漸長
4 B2 M$ ]0 ]$ P( L7 ]+ t2 x8 Ewww3.tvboxnow.com想找回小孩時一切太遲
+ v( ]- w% B! i% V- X公仔箱論壇然後之後一直做善事希望彌補www3.tvboxnow.com9 [2 m# w$ ~! c( r, t8 r+ ~0 h0 Q
親生阿媽已經改過向善
- t3 w6 k; X9 K$ A$ D9 S  p只是小孩仍誤會公仔箱論壇, z9 ^. `& F* _* A5 Z& ?
看tvb近來編劇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ^: q4 Q8 R9 B2 G
應該是大團圓結局 ...公仔箱論壇6 o/ Z3 {8 v2 S+ C* Q
mdboy888 發表於 2013-3-4 03:03 PM
7 C& o6 U! t8 Z' |, Fwww3.tvboxnow.com
0 ]. T# M5 P# ~+ v! X5 h7 x% Y% T咪係.. do唔明陳展鵬仲嬲乜.. 年少無知嘛!