返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁公仔箱論壇$ I- J% w3 I  A- `
kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
- x% u4 F4 C& m3 L5 I$ Q分別係...呢部係新架囉
5 Q5 E! b$ `+ w+ F( S1 i3 x2 ctvb now,tvbnow,bttvb依家既旗艦機, 個款仲好靚仔www3.tvboxnow.com- t; K* V2 M9 N
4# 魚柳bell
* I  ~2 _9 Z# d4 u# F. u8 e好型喎真係!金屬機身黎架?
% p$ h) X5 [% ]4 [/ S1 s- J' K& GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell
7 @" J- {, U) B6 E( V/ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好型喎真係!金屬機身黎架?0 I; I: J/ `, E% y# U
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
: J% n! H4 s- `. w/ @* \+ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
5 h0 F9 Q& ~# B3 b& {係呀, 質感好正
: ~- Q- x  d3 h" \8 rtvb now,tvbnow,bttvb你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
/ @5 V. ]0 x' a( u7 K' w$ Twww3.tvboxnow.com魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
www3.tvboxnow.com3 |+ _* U2 i* R  M4 ^
快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell 5 G) @+ C8 f) u2 y# b: B8 N6 \; R( A
好型喎真係!金屬機身黎架?4 @1 u7 d! N* v6 L  I* r
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機% \; b. D( U+ q$ h
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
( s2 o+ M7 {8 u, m( h  qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
www3.tvboxnow.com; G: w- `5 j, P+ A( G3 M
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251www3.tvboxnow.com& m8 X5 e5 w# V% i* [
PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
* W- A- V* `5 E* h* \& a6 V估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急
# Q9 i1 U* L& e( M- {- \. wtvb now,tvbnow,bttvb見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???