返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@www3.tvboxnow.com5 s# I7 v( [2 z6 H6 {6 m
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦www3.tvboxnow.com' e# ?( w7 C" Q$ S: h; _0 A
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
. g2 F+ o) U+ Q. |( ?: M/ a' Ywww3.tvboxnow.com黑色真係好型@@
3 q- G  N1 e) G5 R/ i/ m4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* W& M% E% k  Z2 [0 [
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5bwww3.tvboxnow.com8 Z/ Y! u' _3 t% O$ J
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
www3.tvboxnow.com( n) R, e/ m" v6 d
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& A7 q, c+ m, y" Z2 q
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨5 V4 V* C: S% i: F
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
' e# Z) ^- ^- }$ X9 x$ d, q
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...tvb now,tvbnow,bttvb/ A7 `8 T% Q* o/ s
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 V' q- Z! B& d! [$ _1 _
我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' M8 E) k0 T/ t0 ]  G6 M) {
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
: ]5 G9 Z' `. ?% [/ [
我就鍾意one多d(所以訂左one)
+ t: ?) ^' R: f% E1 R% D' d* pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價公仔箱論壇, S5 u6 t4 ]' l
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
8 _) n! S& O* j" x3 E3 f: mwww3.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
5 j  T$ i1 m+ `4 Q  G同埋我覺得one影相靚d
1 o; I' P6 R$ B& o8 P/ c! t
我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 W  m# w5 n0 \  b! l6 m
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價公仔箱論壇( n% x8 X* o+ M4 u) r, s
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) A2 |$ `5 W* N% I9 V- y
但S4好似都多左好多新功能..?
公仔箱論壇( Q9 v5 C/ a; ?9 I' u& G& F2 t
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb0 \& C) z+ E8 r' y
同埋我覺得one影相靚d# ~3 c/ ^( {: ?& s, C3 M
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
$ h2 F3 a1 ^2 n如果講像素既話唔係S4高D咩
  }7 G( ^6 v* |. U' \
但S4好似都多左好多新功能..?
  ?) ], Q7 c% O魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
www3.tvboxnow.com+ D9 S, ~$ u# M- y$ q
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb1 w/ e" o4 l; q3 I8 J
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
公仔箱論壇0 _6 h" w" D3 I  C) `9 ]
如果講像素既話唔係S4高D咩
1 R( R& ^9 P# _# S/ O- L. O- G- }公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 D8 x8 h! h5 \# G7 _0 w
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊公仔箱論壇; d! l! @, l. n/ \8 |, g
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
( A, m( K# |4 m7 X* h$ R. H2 mtvb now,tvbnow,bttvb佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電www3.tvboxnow.com: p6 h6 O. @( ?
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
/ c0 j9 F- e8 C+ c樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
! Z8 z0 S7 M+ t) @1 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果係咁咁真係唔洗考慮....