返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
: Q5 z4 c7 v8 r+ g9 J+ j+ z& `4 Z5 owww3.tvboxnow.com師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦tvb now,tvbnow,bttvb9 e; \6 E% ^8 J4 R" P! g
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
& V' I+ P8 {: M$ @* T8 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。黑色真係好型@@
# {! A% p7 v* v; E6 J9 {2 n公仔箱論壇我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇  }1 O2 d. g; M* }$ o0 `8 p7 i$ Y+ U
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
5 X! e+ l4 \5 R& g! b! ywww3.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 x+ Z, R) k( ]" M
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
3 q3 W" u! ]/ i' \$ Q# B8 z" e8 G好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨; l8 N) N3 U, H, Y  z
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
/ u0 e8 _) p# w2 C公仔箱論壇我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...公仔箱論壇9 L. ]) m  C! y( q. f1 c
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 Q" r7 n/ }0 f- M2 E# H
我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇$ `! a& }: o8 ~
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
- q: U0 z" ^5 i
我就鍾意one多d(所以訂左one)
, d' C% c) f0 s: G( t3 k$ d7 ftvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb# m8 O9 I  M2 d" @5 U" Z* H
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
. z6 T3 x3 c& P8 @: R公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵- R& X6 g( T; ~) e
同埋我覺得one影相靚d
) U! H) x. q, @6 S. K4 w+ k, G
我就鍾意one多d(所以訂左one)
) z; [1 P1 C) P+ H* v3 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
+ L# F* l$ J& y. Z$ N, p2 ~# O8 J公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
www3.tvboxnow.com( [5 T5 T$ G- t6 s# y' G
但S4好似都多左好多新功能..?
3 u: b2 _8 n( U, D& g3 i" `* `
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% {# O" M( }4 _4 ~/ y1 Z
同埋我覺得one影相靚d公仔箱論壇6 n1 Z6 y! a9 P( {  J! F/ ]0 `
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
! W5 `' H( d5 {: x  ^0 X如果講像素既話唔係S4高D咩
www3.tvboxnow.com! p; j- n* h2 _- L8 X  W2 h
但S4好似都多左好多新功能..?
; A9 r, ?( f2 ]3 @: k# U) @2 v, L; }' OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
5 ]# Y2 R" P: G/ m公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
2 r/ N2 ~# M2 H. b  ^+ N3 \同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
2 {1 D9 H* i2 m3 D5 ^' K  F如果講像素既話唔係S4高D咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 [8 M! t; O. c0 s
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
* R' ^7 b0 M8 H* Y9 u9 q9 h但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
' v2 S! M2 b% W1 kwww3.tvboxnow.comone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
( c( A) Y1 ]7 m
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
9 ]9 v, y2 @" Mtvb now,tvbnow,bttvb同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
2 k6 d5 N9 I. C6 V' U* }% N公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
www3.tvboxnow.com5 i) m: z6 z) f7 s6 q& E
如果係咁咁真係唔洗考慮....