返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" U# @6 m4 G$ V! Y0 }+ c4 r! Y
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ]6 `! G9 u1 ]; p
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
% J. n! |: S  v+ H' g! B6 b/ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。黑色真係好型@@7 \  X" k. d, V" |
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
" g) G- z+ B7 S8 dwww3.tvboxnow.com好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
- p: {% s/ j9 f; ~% M樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
www3.tvboxnow.com! x- l% w! J+ D/ ~/ C7 x4 C# m& X
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
: T0 A: L& Z# H0 R* Cwww3.tvboxnow.com好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
' h. o9 J) ~: {2 fwww3.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
; g- X, h7 g/ u% M) D" e/ a2 A
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...( ?) ~. J- _' w$ S
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
4 b6 R2 [  T1 E: [$ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
" i8 Z6 J* ]6 b4 k3 G9 j$ ~www3.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
tvb now,tvbnow,bttvb0 @1 @- J. A( M9 F; W
我就鍾意one多d(所以訂左one)
& D/ W8 e1 L% j: \5 }s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價www3.tvboxnow.com2 T. |0 \. r  |! t4 L
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 v2 H; M# Q) Y0 [
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇; c1 }; P# ]/ b' v& y' Q
同埋我覺得one影相靚d
' l' ~5 d5 N. x( {' h: l5 j+ H
我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb# D  r. p3 O# H. x/ M3 S9 o1 k
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價8 |, B% p4 m$ }4 _4 f9 U" e
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" |! a$ x$ ]) H* a
但S4好似都多左好多新功能..?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 O' R8 U$ p6 b& M$ A7 \9 h
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; g( ^& ^& m. g4 v# m( |
同埋我覺得one影相靚d. {. K) f1 W9 a4 D- \$ K2 w' E& t* o# a
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
公仔箱論壇8 c: t1 }) n6 z1 C5 B, c8 U3 M& U1 f
如果講像素既話唔係S4高D咩
3 j. M1 l" g6 y6 n; J但S4好似都多左好多新功能..?tvb now,tvbnow,bttvb$ S$ S! `* |# U* d; [( e+ ]
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
4 r# q& J: j! D" u, L; l# j0 K/ S佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
* B0 w' t9 v5 d& [公仔箱論壇同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: L4 z9 ?( d, r2 R2 N* n
如果講像素既話唔係S4高D咩
; s/ w8 v" j( l6 E/ jtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
# w% a1 ]% C! |4 v- b; Q但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
6 B% o' }, Y$ e# p: {, vone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
+ [' T4 z( J% W% H8 W# h9 W7 _; T公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
) U/ b; ]3 \' G/ W) {* h同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁www3.tvboxnow.com7 J  b; U& i( S; x+ b/ J& G2 p/ l
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
公仔箱論壇$ d& `5 u7 U1 L5 K# O" D' M- C
如果係咁咁真係唔洗考慮....