返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
9 |* K* H+ M' H樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
www3.tvboxnow.com7 F% l4 Z/ H5 I; l5 c* V
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手www3.tvboxnow.com4 `5 A' {9 W% b% g
仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機公仔箱論壇, S4 J6 D, n1 x$ C
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
$ ?( U+ H1 [' g
丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
2 a6 a; Q/ Y5 K! l* {公仔箱論壇我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
0 Q! s5 y2 L2 @5 M仲有機會嬴部one返黎:P
4 d# Q" e: @( |: Z+ l2 l, V# R9 Etvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
& I9 ^4 f/ |4 ~4 H我諗都唔會咁易嬴到啦@@
# l1 Q- O4 L) a' vwww3.tvboxnow.com想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* V6 z& U( T: [
我諗都唔會咁易嬴到啦@@
* N5 Q& o! e, `# @1 T1 ~# l. K8 m想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
$ H  z# T4 a8 C, x( w# A" G公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
( h+ |  C( O' W3 w, e3 }- F8 bzoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
6 u- J# g! c6 _) B公仔箱論壇我諗都唔會咁易嬴到啦@@
0 D2 Z2 |6 \1 @( |www3.tvboxnow.com想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...3 F6 C0 B6 M" _4 i
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
$ V# b7 h! b& S/ t5 h- swww3.tvboxnow.com都係既, 聽講影相好靚
& Y* _" {0 x" `8 k8 Ewww3.tvboxnow.com唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!
1 `* E' s7 B2 S" l6 ~* K6 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩
' L  L* V0 n- C% B1 K
% {* {. _' ^" v& o. I' l公仔箱論壇邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby
" L: i3 v6 ]4 {4 R. z) S
! R6 n9 ~" V- y" J' Kwww3.tvboxnow.com我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????