返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
8 m: D+ W  J9 }2 ?" l' l( nwww3.tvboxnow.com成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+19 ?, b7 K! p  j: p( U. n: t
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
! h) [, F& J- iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
, z) \/ H. ~3 _4 E/ x. F下, 咁搵笨
8 s2 ?; t: B# t: w: Wwww3.tvboxnow.com不過佢3g同4g係咪同時出先?
2 d6 ^% z: s6 D# c: Q
下, 咁搵笨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 q. p+ ?2 L4 {0 c  x5 i7 p& a
不過佢3g同4g係咪同時出先?www3.tvboxnow.com+ _6 Q' Y  ?! ?/ b& l" z. d
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; G% T: ]9 }/ q
唔係呀, 4G版聽講會再遲D
8 \: ]: N5 J' W0 `  G" ?. Ftvb now,tvbnow,bttvb不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+/ `, z' y0 L- N- b: _: g6 v% m
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
# \1 k5 O; S; Wwww3.tvboxnow.com依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
8 y1 G; [4 k% i4 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
$ o9 _2 X/ c5 @, X: o4 f$ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
, R3 I* e  ?9 _/ l下..乜咁樣架
8 [$ Z1 M4 |1 {- `+ ttvb now,tvbnow,bttvbS4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...公仔箱論壇% a, ^3 p9 x9 d1 x! c" w0 r
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
7 S8 b$ z' [+ c  utvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
% {9 U  V1 h( s; d7 Q0 B8 ctvb now,tvbnow,bttvb呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
' L+ h0 W- @7 s4 h# e2 X# }公仔箱論壇呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
" I4 ?7 n. U+ @) f8 Ptvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
' C$ U! Q7 O) }( ~1 m9 a! T$ R我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d' T# }( z; C8 L$ L
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
  u, y! Q& \+ c公仔箱論壇agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 www3.tvboxnow.com* {: i# e) T& |) l
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
; s+ W0 C  k8 n3 m/ Jwww3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
; i0 `' v1 L/ o1 g& x4 x. A
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# y5 X2 O# U( i" i- d
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
+ g6 Z, I7 T. T/ K# Nagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
* K3 ?& _/ A0 D: G1 ^/ btvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
3 J0 m1 c, Y9 ~1 L( r  `1 O" v
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% j3 V7 p4 ~. H/ Z$ ]  F- r( t
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁