返回列表 回復 發帖
原帖由 任盈盈 於 2008-1-26 10:13 AM 發表
我没踩场啊。。。是撑场。。。。:019:
任小姐,你仲未答我,你老公令狐沖呢?
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 11:04 AM 發表

你想怎樣了解???????
了解你不能了解的

回復 #103 felixng2007 的帖子

我几想知你條命值几多錢~~
原帖由 任盈盈 於 2008-1-26 11:09 AM 發表

令狐冲在边?我都想知。。。
令狐沖係你老公,你唔知有邊個知
原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 11:11 AM 發表
哈 i attack 光明 頂    now here is my place hahahahahaha
咁爆力事件~~咁我走人先
以免傷及無辜:onion05:
我回來啦~~各位
講緊乜呀?
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 01:39 PM 發表

啊felixng要买起我:024: ,点睇?
咁你價几多錢呀??
如果佢出得高價,不防一賣呀~~
原帖由 angkukubb 於 2008-1-26 01:42 PM 發表

英雄所见略同
冇錯~~
市度唔好,有得賣,有人出高價,好快d賣啦
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 01:46 PM 發表

我唔卖架!:014: 如果你要卖可以商量既!
我又冇錢,攞乜買你呀?
而且,我買你返去做乜呀~~
真唔好意思,我目標係楊左吏
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 01:52 PM 發表

楊左吏 ,佢系女仔黎嚄!唔你系
女仔唔得咩,都話我係佢fanz lor~~:onion05:
原帖由 angkukubb 於 2008-1-26 02:00 PM 發表

系。 我傻。。 但系我傻的开心, 只要教主开心!
原來你暗戀教主~~
多情自古空餘恨,此恨綿綿無絕期
原帖由 woofy 於 2008-1-26 02:05 PM 發表

呢句詩係咪好慘架?
係好慘架~~
係一段無結果的戀情
原帖由 angkukubb 於 2008-1-26 02:07 PM 發表

你点解咒我
我冇咒你
通常一個暗戀者的下場都係咁...
原帖由 angkukubb 於 2008-1-26 02:19 PM 發表

系。。通常没好结果:019:    但系我唔系暗恋系明恋
暗戀轉明戀,死得仲快€~~~

回復 #284 felixng2007 的帖子

good morning wor~~don't make ”白日夢” wor~~
Bye ~~