返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-30 02:55 PM 發表

是啊!不过MK弟猜中了!
沒有問題~~反正我的iq 只有75~~
也差不出什麼~~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
進來走走~~
要開武林大會呀???

回復 #557 walala 的帖子

大家早安~~
那裡有紅包派,我也來伸手~~
恭喜發財~~
原帖由 walala 於 2008-2-2 10:47 AM 發表

辉哥有派红包。。。。
咁我都向輝哥拜個年~~~
恭喜發財,萬事如意,身分健康,龍馬精神,...................東成西就
大紅包拿來,一句一個紅包~~~
原帖由 walala 於 2008-2-2 10:53 AM 發表

继续拜年!!!红包就越多
但拜咗咁耐,都未見輝哥出現.....

and....輝哥到底係指邊位
原帖由 walala 於 2008-2-2 10:59 AM 發表

辉哥在忙着包红包
咁記得要包大封d.........

回復 #566 ckhooi74 的帖子

喔~~~剛剛收到紅包~~
謝謝右使~~原來你就係輝哥~~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-2-2 11:53 AM 發表

别客气:014: ,有空就上来坐坐咯!
一定成日嚟走走啦~~:onion05:
你咁好人~~~
原帖由 angkukubb 於 2008-2-2 12:05 PM 發表

我仲有钱过辉哥, 你同我拜年啦
同你拜年有冇利是先
原帖由 angkukubb 於 2008-2-2 12:12 PM 發表

我搞铁概! 要就黎富家拜年:onion14:
你搞鉄???唔係好明
富家....响邊呀???

回復 #580 angkukubb 的帖子

問神盞俾佢老點
我去問路好過啦~~~:onion05:
各位明教兄弟姐妹~~~早安~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-3 02:23 AM 發表

你睡醒啦!
係呀~~~啱訓醒
好似訓得唔多夠~~
家里沒有人,來這里轉轉~~各位好~~:onion05:
hi~~
各位早安