返回列表 回復 發帖
原帖由 angkukubb 於 2008-1-26 01:57 PM 發表

吹下水, 你甘认真阿? 重话要霸明教土地!
死啦 你意為真傢
原帖由 angkukubb 於 2008-1-26 02:02 PM 發表

你系咪身有sorry阿
這兒係吹水地方     說笑     點取地    取紙版咩!!!!!!
我地係道吹下水 搞更多人氣比明教
原帖由 woofy 於 2008-1-26 02:05 PM 發表

呢句詩係咪好慘架?
means waste time to wait, even if he wait he jusy waste hsi time for nothing, no reward no hope
明教 JUST open  來吹吹水 玩下  吹下吹下就旺啦
我感覺如果每個地方無人比其他人打下係唔旺傢

回復 #279 angkukubb 的帖子

個個都好好人甘說話  brother     我給你一個蘋果 好好人 但係遲早你感覺 boring
但是有條友比你地生氣   加 a few girls 這個地方就更多人來
原帖由 woofy 於 2008-1-26 02:35 PM 發表

講到自己好似專家咁!
這個係真實 你依家想丙我你到答貼啦
sleep la so late! :sleeps:

回復 #286 woofy 的帖子

我又唔睡覺 我講乜關你香蕉:onion31:

回復 #380 angkukubb 的帖子

教主比我打劫晒 mobile phone 依家再次係道哭泣

回復 #383 angkukubb 的帖子

哈 甘我麻好有米 ????    全部会员----- 我麻勁過項羽?????一打一萬

回復 #427 ckhooi74 的帖子

我叫人星期五一齊打明教
我依家 thursday

回復 #430 ckhooi74 的帖子

brother 嘗試唔好加入家族名 因為可以搞到好大鑊 
我地星期五黎搞熱你個場
依家工作   我夜晚和你死過         你那時係星期六 morning