返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
: |& a% M$ v; u' {1 E. N公仔箱論壇一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
; K" k! C) q1 W  a: N& b/ [) s
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
6 N4 ?% C( m* F) T$ ]& [/ N, }. m公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
- i: g1 m! N& X唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
* q7 C3 y8 \; z8 x  {* I. BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
% [2 J1 A, c5 [( e2 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
1 D5 B  b- b- W, ?/ I5 l聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
8 {* [! V( |5 a7 a) J& b
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?www3.tvboxnow.com! K1 @% v6 u6 K5 L$ y# ^6 l
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
4 k- `/ W+ I& {我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
5 {+ S. q8 s' O/ t; H8 ^9 H5 q; k$ Y5 Z. k公仔箱論壇好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
" D: q/ T* x  l9 X& h9 dtvb now,tvbnow,bttvb聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  u  e' T# h5 f& k; T
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
" D4 N3 ]" ]" M; l. m! Z下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
/ R6 ^1 [4 [5 Y' I' ztvb now,tvbnow,bttvb我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
' X: U0 l5 P2 P' Ftvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
* X6 i; T: S, a3 M$ V* h
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
8 t; z: d: I% k4 n9 I公仔箱論壇好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! }4 Q; J' K1 r: I
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
/ M( ?+ @* g2 E/ m( N/ S2 c1 ?6 g9 Iwww3.tvboxnow.com我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
4 f9 S% q+ x5 d4 i  I7 [公仔箱論壇好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
0 o: O& I! S- t7 n8 C% N3 ri.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- A4 Q+ I  |' I7 c5 U. G# O; T2 F
one係咪最新個部?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. G+ F( T* I) l# a7 u
呢部好嗎?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: K& M6 i3 s' z: |3 C  q5 L) E
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多2 U5 X% B! o6 X7 F: f6 }, n
晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ I& z% X. U4 P1 \) j2 [9 }3 Y  I
咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...
/ p; ]# B! A- y9 a. L( I+ D4 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。syrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
公仔箱論壇) ^) r$ }; w% ]1 q$ b4 c' _! f
咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??