返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D公仔箱論壇. M8 B$ m- C% h
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
+ Y4 K& z6 _- r8 g2 O& P/ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
4 e; _7 I' b7 {* cwww3.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
www3.tvboxnow.com1 U- `: ~1 I4 d! y+ A$ i+ [
s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊www3.tvboxnow.com, P7 _* @% x5 Z8 {# t
点解samsung的设计师没啥新创意的?
* T: c/ Q( ^7 J; Jtvb now,tvbnow,bttvb三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
tvb now,tvbnow,bttvb. {+ r9 c6 e2 y( K3 I
s4個mon好差?不過大dd@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. A. B4 \/ \9 ^  c- j: z5 u6 P
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
' y: x0 ?- t. @公仔箱論壇3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...公仔箱論壇  Y$ P2 U# I/ w2 K' t3 c- R& `# j
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d公仔箱論壇2 s5 l7 R1 ?5 p7 V/ q- t
而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,公仔箱論壇. y( ?- s% S" g# B
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
6 n' ]+ ]7 @) D/ a  a* R& K8 g公仔箱論壇部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右/ t; w& J' c( {5 }4 n
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
6 X  X& n( L% e! Sme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,www3.tvboxnow.com" ~7 I8 Q% \! V0 w) w$ h2 j' u
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
& l- R7 L( V) i) c/ C& _tvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
; R$ d: L+ l) k, A9 U3 N+ Ztvb now,tvbnow,bttvb下點解得返8gb? d app冇得del咩
tvb now,tvbnow,bttvb# `3 p7 B  a7 H
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架3 n( z. X. F' I; e
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
www3.tvboxnow.com. u5 P  T/ t+ X. ~1 i
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
5 E- J/ U' _& l  F7 ^9 u
下點解得返8gb? d app冇得del咩
% W+ j9 O+ I6 \! Z6 }9 ?8 @3 b( E/ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
" H- H5 f6 U& W# A  B- w) HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快