返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎tvb now,tvbnow,bttvb& Z( V( W' a- q0 g
我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& O/ \8 u% D" u9 E
我覺得one幾好, 自己都用緊
9 H! J( Q% u8 Q) _' l公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, p4 x% R$ v( l
one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
$ S4 y- u0 n; W' o3 f: mmaydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
7 l3 W8 \; O& a8 U& f( M下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
8 K% O6 G2 L1 \, pwww3.tvboxnow.com下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?! E7 k4 C* i0 ^4 w& a
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, }1 U# L. W% M- x& y. K
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
6 [1 U: U7 y$ N6 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one易唔易用呀?順嗎?
) D3 y( E) X7 ?2 O) nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
* ~! D- T1 n( t) g8 Z  @0 w易用呀, htc機既sense ui都好好用架
& j! L7 r7 W' Q& |公仔箱論壇順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
, N6 y% P0 ]0 W3 _& P$ w. s易用呀, htc機既sense ui都好好用架tvb now,tvbnow,bttvb' {- R; j/ n+ M! }. s  r
順, 我玩game同睇片都冇lag過www3.tvboxnow.com  s( @: r1 m& ~/ c# u4 j
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
! Q4 n/ m( q8 u9 \/ t5 m7 w# T
agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添公仔箱論壇3 y9 W* d/ n  I2 o& n  U8 Y
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 C* _- \0 g8 ]" ~  g$ E1 n6 H
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 k' l" d- B, z$ h+ t" D
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
* C, o3 E5 m" ]/ n  W, Ytvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! G9 H- X' Q+ ~7 U
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
+ O, m3 Q0 V) ^' ^2 e公仔箱論壇我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& k% }( |4 z  u: C! a% R
sweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
公仔箱論壇3 N. I* v; o5 c5 G' B
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ]3 `2 n) W3 S1 Q1 m
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D4 A1 y7 q* w  G  v9 {9 V1 r
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
. x+ V7 }. n7 ytvb now,tvbnow,bttvb原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換onewww3.tvboxnow.com5 @; |9 N3 n% |+ [( S
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
5 R1 \4 Y2 i1 @7 q2 M& |/ \( ?下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌