返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
6 k) y* b9 M/ y/ q. Y- Otvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
www3.tvboxnow.com- g! H0 v! J2 d; F+ d
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
. f% ^; ], ?+ K- F0 H公仔箱論壇咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc oneTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( }6 n! a" s* R
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
/ j# u$ A: V% \* K) A) s
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
tvb now,tvbnow,bttvb* y5 w3 k/ C  D! x" J1 b) }
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
3 S. H# v+ \, Z咁你覺得好冇用呀?+ J6 b0 ]9 L" A6 i
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
9 b8 ]; Q3 m7 q! m* F$ ]9 D
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正3 Q+ r! m1 `$ b6 u. z2 l( T
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
- W+ T& H) G9 o6 e7 uwww3.tvboxnow.com咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
7 P) I: {) x/ Z公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
. Q$ C; `. ]. f. Z5 {( S5 u/ y" A  m! a公仔箱論壇我自己就prefer one...1 v  I+ H  K/ @+ @4 c
xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
) L% i4 W, [# @6 n0 W) T4 |一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
www3.tvboxnow.com( \1 g5 h1 Z' l* ^- d8 S
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
  M9 j# J4 o4 X: bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正公仔箱論壇$ s8 N0 Y. d. r& a4 s
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag4 D. S5 P0 A) M* }
一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& h5 t, m' X, m0 E$ s
one影相得唔得架?呢樣好緊要
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 F8 L  f& e6 \- t/ i# M0 n
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@tvb now,tvbnow,bttvb& S' V+ Z. x( X4 B
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
! ]9 x9 T) H8 h( Ctvb now,tvbnow,bttvb下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
( i* C$ k, Y% i: s( d
one影相得唔得架?呢樣好緊要
: m7 N! J; k: ^0 c& aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
1 L7 L+ ^; ?' B, b" E! ?; Z1 Dtvb now,tvbnow,bttvb近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
$ \8 X. s, Y! Z3 H公仔箱論壇下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
8 }' ?# h2 s/ E0 i" P! E3 P公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
6 Z! i$ [7 T5 _6 x% vwww3.tvboxnow.com係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
! [9 O' a' i% {  a/ |# `2 Y) JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
& L- o0 T2 E; j' Z( s: K) }一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
& o* G9 E. q6 o0 Q- S2 E
如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
公仔箱論壇, N; l' u2 d& _$ a
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
( J" v% y, H, b  v7 q/ r" nwww3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
; c+ X! D. @- d. Y3 }& a
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部