返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ^2 o% C0 J2 ^
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ T1 x$ E: G+ x9 `
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
& H( s' `% O( h1 r- Hwww3.tvboxnow.com咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc oneTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 v4 Z: }" m, f% R8 a/ b6 a7 f
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
2 u4 _$ s* U% J' q1 g( \$ GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
% M8 j! q+ r# |: O1 P
search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??tvb now,tvbnow,bttvb2 j* Q/ Y8 m/ n% p0 E
咁你覺得好冇用呀?
9 e1 D$ c0 m. }% ctvb now,tvbnow,bttvb布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
. [2 S+ ~5 `( ^7 b係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正: z: Z: N2 i1 _0 {9 V# n* I: I
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
+ z9 T! m" d2 B8 U: z* q
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@tvb now,tvbnow,bttvb. t$ |8 B$ K; @  B1 r
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
: b8 r( I, `" S( K- S
我自己就prefer one...
& Z3 Q. I9 y0 `5 r( C& Pwww3.tvboxnow.comxz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
; r0 E# c( \* T4 M2 \! d一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 k, i; Q, C* ~; f3 O$ c
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 c2 s6 C  }1 D6 ?5 M* q; t# n
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
% S, U4 Z, }+ ~  ]* D2 `www3.tvboxnow.com好用, 部機好順, 開咩game都唔lag, h0 y* }3 }/ s! d
一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
' @8 N- d! j% n* }- r& `# U* f" rwww3.tvboxnow.comone影相得唔得架?呢樣好緊要
; D! t7 ^1 Y+ l
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
3 ^- a4 [4 @# ^! J) ^& {你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
www3.tvboxnow.com- k+ m+ w/ l6 o/ t3 Y
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
www3.tvboxnow.com0 g" p7 K* d! L5 U' U
one影相得唔得架?呢樣好緊要4 B1 {/ t" w" U
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
www3.tvboxnow.com& d4 D$ `9 Y; s7 r2 b6 w  f7 W
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
" e4 d: a; D1 N4 [下, 係玩game熱定係普通用都熱呀公仔箱論壇! n$ j. _# V8 e0 S- R# d5 ]4 p
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
  w  l/ U3 O8 W係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
+ @: \1 Z1 O3 I! j近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 N+ l- B3 x8 g/ [% B  X- N
一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
+ `9 h) {. m# Vtvb now,tvbnow,bttvb如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
6 X( A1 O1 x2 O6 ?, R
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左tvb now,tvbnow,bttvb$ _" ^% z. x0 v  d
你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 r4 _' V; K+ Z$ m8 s
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部