返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

公仔箱論壇- H2 ]* W6 l9 K0 X

- b. q. k+ ]) B  m, }6 e, v* L公仔箱論壇
7 X3 B, ~5 Q2 _- u6 t' [tvb now,tvbnow,bttvb下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色- W& d9 k, k- g" r
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
0 H3 b1 j8 K  B& K公仔箱論壇我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
" q9 o+ q# N. K9 e  J9 I/ F晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
公仔箱論壇' B4 K) l* m( X" d
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
8 q2 Z( r  P6 j9 b; K
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
% ^8 S1 P7 E6 H: z4 I鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
; }9 d( v8 \  I- }! h
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
" T4 A+ m) ^+ x( U! {* G; ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/indextvb now,tvbnow,bttvb; \  T/ |2 j0 l
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
公仔箱論壇: m9 O9 \" ]1 G5 |1 D
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
1 W% t& Z6 B8 `1 `9 ^
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
, q, Z0 ~, \. x5 [公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
: o- A$ C, C/ G7 B6 S3 l  zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
% H2 j; u% G3 W/ S) ~www3.tvboxnow.com下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?+ K/ N. G2 l$ ^% Z/ j+ E
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
www3.tvboxnow.com. p( C" P7 S: q% A; }: ?
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
, X1 V: H1 I# D  e$ o9 [4 HTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
  E6 {3 t4 a5 t& o% `6 _2 btvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
2 n9 E# a/ Q: Z, b' e6 O  {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
  p, J+ L% y: O: q" S& }
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  }/ @7 L( ^6 m! s
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
" `. t% O8 @0 y9 q) X# B+ C係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( u8 z( ~/ p9 u2 _' P
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
. u/ i; k8 N" {3 Q9 ewww3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
/ u7 h$ ~1 e4 M" L& ]: e" h1 ]我個陣冇特別格價個d呀
+ l& V% t5 d/ ?( M" B' u但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
, L2 }5 K1 E. M# Z% ?& H! J公仔箱論壇我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
; r6 N* q2 A9 A1 a) s! C公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! h8 g3 X0 a% W
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
www3.tvboxnow.com8 i7 X. F5 h1 n' ]+ E2 h+ U
我個陣冇特別格價個d呀
: g7 y6 c+ G* Y0 T  }www3.tvboxnow.com但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉tvb now,tvbnow,bttvb- w+ n! [# x. b
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
* T' s. o, X( O' a  U
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料