返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

www3.tvboxnow.com1 g9 X2 [6 h6 O! e( t$ T

! P% F+ k7 W1 I1 T# W/ Rtvb now,tvbnow,bttvb& F8 e2 d9 {3 E& ?& f
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
# ?* V& p0 M. R1 `8 \2 M" P公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
6 p' n& d: W0 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
% V+ Q$ r, E. Ztvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
7 q4 @- i' ]' e# P1 K  E( F6 c4 {tvb now,tvbnow,bttvb呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ a: T0 I# N% b
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
, a) x8 h5 E1 D% N( ~鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; d8 Z' K- Q( y( y; L+ o
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
! I1 Q: z0 |: XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
  Q1 \" S& N& k/ ?. e+ S鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
www3.tvboxnow.com7 d& }* L% |6 {
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
# x0 E3 X' u; ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
: U8 b! x7 E0 o' O6 B( a" h公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
# Y$ |. g% \" @" J( I! J1 \" [
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
公仔箱論壇9 \: Z9 i' D! |- N3 R& H! R
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
( @' o' B3 z2 E, a2 N# m" v公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
: q' w& c4 D9 J: J) L公仔箱論壇唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
4 B- X* h( T4 j- T* N( V2 }tvb now,tvbnow,bttvbTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
: S" Q% i# _4 Z" s9 ^  S) F3 [9 ctvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
' h/ l: W' s% b; q3 i4 l! p- Itvb now,tvbnow,bttvb我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
0 J8 D# M4 z6 a- s
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
" C4 ~( o3 O. ]3 O- ?. B" _' sbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
6 ]$ z9 j, R. u, Y( a1 @
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
1 t  @2 Q; m4 Y" A8 e3 P% w0 E% RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?tvb now,tvbnow,bttvb1 Q) i2 B! [8 r% b
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
公仔箱論壇, j) _1 M# }( D# c1 s* e5 L/ t
我個陣冇特別格價個d呀
2 i- Z. ?. C& D/ E8 k- M0 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
" d# `: J  A& J% r! g5 ]8 rwww3.tvboxnow.com我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?+ C! \2 H" k8 Z" r6 C1 Z, y
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
" g9 f3 E: Q- X* Z) p) Uan機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 D' U( l8 O* c6 x$ E
我個陣冇特別格價個d呀
4 q/ c+ j% d: O) i% Rtvb now,tvbnow,bttvb但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
4 k. R4 W2 U7 ~www3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 `# n7 m- r% q( l/ E/ L0 b
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料