返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

4 Z. w  a% r, u: S/ _8 C: m. C公仔箱論壇
/ j$ k0 U% i: F( H7 J3 M  awww3.tvboxnow.com
1 P4 x/ l8 I" O' FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色tvb now,tvbnow,bttvb; h7 t" a% N+ J7 F$ e, A
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' [' h  K$ W& u3 E) A; _
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!; ~; h: F, W# m( f3 j" ?+ x9 X
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
, g: b7 y6 x% j. Jtvb now,tvbnow,bttvb呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
www3.tvboxnow.com* V4 K  @* V( Z
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) O; `3 o, x: h( z- {4 m& C
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
3 q) C5 e7 v7 [  l6 Lwww3.tvboxnow.com好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
; A, B% H5 q( j1 N
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
* o) B  o  s* F8 d+ Iwww3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
) S6 ^, i# z9 b0 M
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
公仔箱論壇+ g" S+ K' U5 u! s( W, e! Q; |
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機& Y1 l% G6 w! T, m: c( R" P
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
. n; N1 }2 M& a0 p% l0 ~# v
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ j9 ?9 I  N$ X) r% }
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
, p( D# h+ ^, n. [tvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
www3.tvboxnow.com' L( G/ x* R. V% O+ x% p1 v
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
$ F% P. D, @3 D1 A5 G( [THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁4 j: W8 U$ {- H/ B& _3 D
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
% K8 ^$ D6 H. A公仔箱論壇我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
# u- L! T/ o3 n  P/ e3 stvb now,tvbnow,bttvb唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 y- P/ p0 S* A1 Z6 t& y
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
1 r8 h6 ?+ w5 f: Z( f( z/ @
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
tvb now,tvbnow,bttvb& y2 b8 I7 _8 e/ q
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?tvb now,tvbnow,bttvb9 ?3 O! F9 Z/ t) @7 v7 D& x
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
7 X4 Q1 k, Y0 y6 _. i我個陣冇特別格價個d呀
" F6 P) {' N& _公仔箱論壇但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
! d- x/ K7 [8 s5 a" stvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) h9 P0 F) f7 M8 e
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
. v! c3 j( q7 i  M! _/ \0 Z3 pwww3.tvboxnow.coman機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
* t3 A: a# _2 }8 o
我個陣冇特別格價個d呀公仔箱論壇$ R1 {% f) Q0 R& ~
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉) f0 P; c2 ]2 k( n  R( i9 ]0 e
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
2 Z9 O7 l$ l  t9 M, @" P公仔箱論壇咁都唔錯啵, 多謝師兄報料