返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

( d4 W8 z; f3 ~( m- w# Vwww3.tvboxnow.com www3.tvboxnow.com8 y! `6 Q0 B7 @+ K
tvb now,tvbnow,bttvb5 k0 [  f: ]2 g! b2 `) L
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色www3.tvboxnow.com( ?: J' O' Q2 ^% o, K: e
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 v6 |; z- h6 h. ?; l) G
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!tvb now,tvbnow,bttvb) E& @2 i8 B/ K0 T  Q; e3 ^
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 z# R8 z# B* `' A
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
7 k2 Q& D, v( W& u" @THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
6 B3 T( n, l1 t: y  M: J公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
6 O% }9 m3 ?. H我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
, D2 V/ w0 B5 N# G唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
( f( t9 O& x8 K3 Ubombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
  U4 S1 {) J& p0 V" _- s" ]1 z公仔箱論壇係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
& z9 o6 f, k) L0 C$ ~* F
我個陣冇特別格價個d呀
1 V; V" L, U" k! sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
# \6 P6 ?+ A5 V& u: p4 u5 r! R* jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% U1 R8 I8 o# x% Z5 z2 |
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料