返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
' t' M9 q  A6 z- P: t0 ]( Okennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
: h9 ~/ _; i- {! d# u1 K5 ^公仔箱論壇咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
( h: G% W# U/ _* S8 F/ B! A鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" `7 y: ?% k3 D& I: E5 S
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
  j+ Q( D2 o) T4 v5 Kwww3.tvboxnow.com不過htc邊部好?
9 B6 J$ O4 @3 {. w, v3 O- j# y公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?www3.tvboxnow.com+ M& d5 ~& K3 `" l6 _( T1 q: \  F
不過htc邊部好?tvb now,tvbnow,bttvb: X( e' U2 \4 @' A6 t1 y5 j/ s( ]
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
www3.tvboxnow.com' ?- }" ?) K) m- M( Z* b2 o. ]
係呀; U+ x* m7 i" L0 B( f/ ?5 ?! u
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
3 I; ]+ F, q, r7 h; B1 _咁htc既話邊部好呀?@@
, i/ w# i& W( s$ f" ]tvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
www3.tvboxnow.com& l9 r' c7 `+ Q0 [6 x
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
7 I& b: i! A* b5 ~5 v: o1 n) n. E公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb/ k/ {& ]% n$ \7 X) `2 a2 m. N
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
0 C) I- U3 o! F4 y. m: e! g
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
. L3 w" q0 l  J5 k; ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???
, T- c# Q; r" d! v8 o. Vwww3.tvboxnow.com我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www3.tvboxnow.com1 |" I0 A( r, P" j# W( w% u) m
不過香港都有蝴蝶咩???公仔箱論壇  C) K. \" F  z5 @8 z2 ?# l
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
! t. N6 y/ H5 Gtvb now,tvbnow,bttvb有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
7 T5 `& s' N0 m9 @" N) \係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% }. f  Y! f( l  i" [8 z& N6 v
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
0 K: H" m8 r/ N2 N公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
: e/ A/ c' c: Y2 z2 rwww3.tvboxnow.com個個都話one@@
1 X: A' `/ g$ d3 K4 E8 ?; [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
7 R5 c$ X  b' w6 @
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。. T8 m& s# Y) F* c
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
/ g- y6 q4 I) R( q4 g* Iwww3.tvboxnow.com蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
3 \7 @8 h) E) r) p, hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@
# c% H! _0 i! ^6 X* v我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
7 k0 s' B5 w  e- y9 @% G! `1 q2 _sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 M7 b  v8 f* W! [
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
) g4 s; B# t8 Z: S你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
0 ?6 X  a4 d! O- Y% o/ q. `www3.tvboxnow.com特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
5 T* P' i8 ^, D
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題, _1 T# q4 z' C/ Q" l4 A8 V. E" C
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
( B- _! e/ ^8 p7 ]4 f8 qwww3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
' Z& I5 [: ]& I6 Z$ G3 Y$ X; w/ c公仔箱論壇yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題0 S9 n  v) x! [2 ?! h7 n* B# C
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag