返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買) B: h: g' w/ w) j+ r- D
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ~5 v0 p8 f+ ^0 G' C% h
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇tvb now,tvbnow,bttvb0 ]3 z% x; Y, ^
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
公仔箱論壇  L# T/ ]0 w4 A2 T4 C8 S. d
我睇過廣告好似話係叫htc sense?* n) V8 J6 T7 t0 {
不過htc邊部好?
+ u0 S6 }/ H+ c: Z- o& l' l我睇過廣告好似話係叫htc sense?1 z& W. r; {+ t/ Q6 A' m
不過htc邊部好?5 c; S, a$ I' r3 A' J/ |0 S6 i
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
公仔箱論壇% Z( Y- [6 g$ C
係呀
7 F8 _+ `: b  p* X% [; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
www3.tvboxnow.com5 K  D/ l' i' a
咁htc既話邊部好呀?@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 O- [  ]* r8 [! ^, g9 s6 G8 l
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
- `- g, i" g8 f- ^0 |0 stvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. x5 t4 l& K: c0 D- \
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
, R* |. W4 q" k7 b, W8 X公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
www3.tvboxnow.com; C( ?5 U6 ]" V
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
" l4 g  O6 ^1 y& B+ U, W1 o2 Cwww3.tvboxnow.com不過香港都有蝴蝶咩???
) k8 q5 @8 o0 |9 |tvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
  S- L3 c6 c* m) w7 L公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???公仔箱論壇0 F" X. F) H; i3 \8 z; @- x" p
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. }. w6 i7 g9 _7 I) k
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
. o5 t6 h: j. ~" [* m' L' mtvb now,tvbnow,bttvb係呀8 \8 \. P. f! K# n( ]9 Y
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
" w; k' _. y* w, ?! r) C/ o5 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
  \4 l% c" y/ g  W' f個個都話one@@
6 r9 R4 K4 f' t" ewww3.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
6 p1 N% @; z: V5 s4 T& i( @tvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
9 q! R/ ~/ \0 W7 bkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
' q9 v" J" e' l# E$ I! h. I! Rtvb now,tvbnow,bttvb蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
* z) D- v# {5 M0 n0 ^
個個都話one@@
8 r  X6 ^. y* i- _( fwww3.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
# h, W" M6 C9 S' x: A+ b公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
* d6 ]* W/ _. w# O% Utvb now,tvbnow,bttvb我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ @$ u) R% I- ^
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
, T2 R$ d8 U* qtvb now,tvbnow,bttvb特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
9 P6 P  r& l. s6 n我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題" F, \9 `* R" w. L* P
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多tvb now,tvbnow,bttvb; t( z5 {% x7 I; V3 S
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
, [7 _6 J0 Z: Y公仔箱論壇yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題公仔箱論壇4 p+ ~5 q. K* W+ r
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag